IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 13881389139013911392 2116>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:40
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Nekoj sobral sila i hrabrost da posetitelite na Fenix gi narece Sektashi..Svashtaзбунетост

ПРОЧИТА И ТИ?

МЕНЕ МЕ
Кон врв
nikola_HM Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 03.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 82
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikola_HM Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:40
pa da ti kazam enigma se poveke mislam deka zgresiv uste prviot pat koga pocnav da si pisuvam so tebe tolku me razocara so nemozam da poveruvam
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:41
ЕНИГМА ФАЛА
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:42
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikola_HM Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:42
valerija rabotata e vo toa so ne bi trebalo da vi zaviduvat vas sekako vie ste vtora klasa na narod koja nemozi da uspee vo vistinskiot zivot pa tuka se pravat nesto so nese
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:43
ЕВЕ СЕГА БАН ЗА БИТОЛА
И МНОГУ БЕШЕ ТОЛКУ ШТО ИЗДРЖА
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:43
Sega proctiav Smizla..
Ima sekakvi "posetiteli"
na koi im preci posetenosta
i golemiot broj ciklusi i postovi na Fenix,,,
Ova e sesti ciklus
i normalno na nekoi im preci..Posetenosta i
AKTUELNOSTA NA FENIX

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikola_HM Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:43
so e najloso si izmisluvate i zivotni prikazni i sami si veruvate vo niv
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:45
Originally posted by nikola_HM nikola_HM напиша:

valerija rabotata e vo toa so ne bi trebalo da vi zaviduvat vas sekako vie ste vtora klasa na narod koja nemozi da uspee vo vistinskiot zivot pa tuka se pravat nesto so nese

жив и здрав да си ти братче само,ништо повеќе за коментари од овај тип на луѓе како тебе
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikola_HM Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:45
smizla so toj ban so go spomnuvas nemoj da mislis deka gubam jas sepak jas si imam sopstven zivot za razlika od nekoj ovde
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:45
Nikola
Najmalku tvoi komentari se relevantni za
aktuelnosta na Fenix...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:45
Fiks
Pozz
Izlishni se sekakvi komentari vo
vrska so postovite na Nikola...
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:46
Originally posted by nikola_HM nikola_HM напиша:

smizla so toj ban so go spomnuvas nemoj da mislis deka gubam jas sepak jas si imam sopstven zivot za razlika od nekoj ovde

Imas ama i nemas ovde se lecis be
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 17:47
Smizla
najmalku sakam da baniram nekogo..
ne e resenie banot
sepak sakam kako vozrasni  da komentirame
i da se zabavuvame....
Ne e celta da se trgne nekoj od net
pak kje se registrira
i taka   do beskraj

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 13881389139013911392 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,609 секунди.