|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 137138139140141 931> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve za blue edna , edna za mene i edna za kokolo
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма супер и е
јас би од рано еден русин |
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve eden golem, zezok i crven bas kako sto sakas, ti blue sky da te vivne do nebo |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dvajca rusi za nate ili nesto za pienje sakas, kako ova
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
охохо....ајде јутарња парти ај на здравје момци, Натуш ајде и ти едно текилче АЈ ЗА УБО ДА Е!!!! |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер ми дојдоа русите и коктелот коколо браво...
Блу мила дај па сипи една текила..да се тиквосаме..за арно за убаво |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na zdravje blue, na zdravje nate tekilava rastur pravi
Изменето од kokolo |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde malku coctail party
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bratko, abe da ne zamesame mnogu, daj od tekilceto uste po edna pa koktelite neka sojat za poposle , i niv ke im go najdeme krajot
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОКТЕЛИИИИИ!!!!! САКАМ ПИНАКОЛАДА, АМА КАКО ОНАА ОД ЛУ ЗНАЕШ СОНЦЕ ХЕКТОРЧЕ ДА МИ ЈА ДОЛОВИШ? ако ми ја стокмиш добиваш бакнешче
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blue, hektor e na pauza pa ke ti stokmam edna pinakolada jas, ok poveli
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ооооо супер е коколо ми се зацрвенија обравчиња и од кокосчево се чувствувам ко на плажа
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vakva plaza i vakvo koktelce i CAR SUM BE I STO SEGA
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и што сега? |
|
Внеси реплика | страница <1 137138139140141 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |