![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13871388138913901391 2116> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
кој е овај никола хм сега па?
кој си бе ти? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
nikade ne sakam nikola,i tuka e dosta
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ПРАВДОЉУБЕЦ ФРУСТРАЦИИ ДА, АМА МАЛКУУ МЕ
![]() |
|
![]() |
|
nikola_HM ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 82 |
eh da znaes samo koj sum
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
toj nikola e sasobt od chat
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
da smizla
|
|
|
|
![]() |
|
nikola_HM ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 82 |
enigma preku k*rot pa ti ne zasluzuvas da si dopisuvas so mene sepak jas sum podobar od tebe vo miljon raboti
![]() |
|
![]() |
|
NO COMMENT
|
|
![]() |
|
ok e nikola,nema da pishuvame ni tuka
|
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Nekoj sobral sila i hrabrost da posetitelite na Fenix gi narece Sektashi..
Svashta ![]() Изменето од Valerija - 04.Јануари.2009 во 17:39 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
i enigma sega me
![]() ![]() |
|
![]() |
|
СО ТАКОВ МУАБЕТ САШО БТ, ТУКА ТЕШКО ЌЕ ПОМИНЕШ
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sega citnav nanazad
znaci koja ljubomora i zavist ![]() kaj nekoi Kvazi posetiteli na Fenix... NISTO NE NI MOZAT ![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13871388138913901391 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |