![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13781379138013811382 2229> |
Автор | |||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ај ме повлековте за јазик ама се гризнав не кажувам..
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Nate,neznam kaj si go najdov,,,ama ne me IZNEVERUVA... Ti velam srcka...baraj si...nesto slicno., |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
||
nate...lesno
testiranje:
1. testiranjeto ke se odviva vo prostorija nameneta za masaza...dokolku vzaemno ne bide dogovoreno da se odbere druga lokacija......
2. dozvolena e sekakva sloboda vo izrazuvanjeto na sposobnostite za masiranje....napomenuvam SLOBODA....
rezultati: moze da bidat objaveni javno, a i ne mora.......
![]() ![]() ![]() |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
||
КАКО И СЕКОЕ ТЕСТИРАЊЕ: 1. УСНО 2. ПРАКТИЧНО ИНАЧЕ ЈАС СЕ ФАТИВ ВО ПЛОВИНАТА И ОЗБИЛНО БАРАМ МАСЕРКА |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
И пак молчите....
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Вака така Вал срце насмеана си, масирана константно, полна со себе. Блазети си на масерчето кај си го најде срцка..
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Acika...kockite mraz vekje se napravija kapki voda....sega prodolzuva tretmanot neli...ama so drug preparat |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Nate,doktorot SI IMA METODI..SI ZNAE ON
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
da be da mi gi citas "uslovite"..tuka na sajt
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
А како ќе се врши тестирањето се извинувам?? ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
||
MARY, toa mozes tuka na sajt da ja objavis kandidaturata ili ako sakas da ne bide javno i transparentN
![]() ![]() |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
||
Irena..
PITU ZNAE STO SI BARA...
NE SEKOJ "BARA"TEKOV DETALJ
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Абе убав услов имаше Питу...
него мајку му стара, кого требаше да се гмечи??? Комислија момисија жири ... а кандидатот??? ц ц ц ц ц ц ц |
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13781379138013811382 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |