![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13741375137613771378 1869> |
Автор | ||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ајјј ама се лигавиш ти бе.....што ако те банираат......еден помалку. |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
resile Haso i Mujo da stanat srbi
- Mujo brate, nikakve koristi od toga sto smo turci. Aj da mi predjemo s druge strane Drine, da budemo kauri
Posto Hso bil poslab plivac, pocnalda se davi
- Mujo brate, pomozi
A Mujo, od drugata strana na Drina:
-Ma samo se ti davi, jedan turcin manje
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Значи ти си и Хасо и Мујо, а можеби и Суљо.
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...pomrachenje...
![]() |
||
![]() |
||
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
|
pa toa ti drugarche-Bugarche, koa ke vikne eden MIRNOOOOO!!! ili praite ja ko sho ke kazam ili ke idete u zatvor vojska brat ali u sluchajov, narednikot e bez muda hahahhhhahah politichka rabota be e da be ![]() zenive se opasna rabota, em te gnetat em ne ti smetat inache sum protiv zeni moderatori, zasho ako ne im odgovara plachat koa gubat stvarno be, zasho ima po forumive tolku mnogu zeni moderatori sakaat vlast i slast-toa ke da e, nama drugo ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...hi, honey alias slide...
![]() |
||
![]() |
||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() narednikot e bez muda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
Каj си бе Сандански
![]() Ова за нардиникот без мудата мислам е за тебе ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
|
ne be zena e narednichka ![]() |
||
![]() |
||
|
ako ti doe sea IQ, kee viish ti "bez muda bil Sandanski"
![]() ![]() |
||
![]() |
||
дa бe ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 159 |
|
абе Сандански ми пишува некви приватни ЛПта со
"бугари смотраааааа" ![]() |
||
![]() |
||
|
epa sea, shoznam jas
mene politika i nacionalnosti ne me interesiraat, jas sum zaljuben vo chovekovoto odvnatre i u tikvata koj sho ima gleam a ne od kaj, cak sho vishe mislam deka meshana krv dava najubavi deca more nekoja crnkinja kako bi mi legnala sea da se opraam malce kosmopolitski tip sum nema sho ![]() |
||
![]() |
||
дa бe ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 159 |
|
бухаха
|
||
![]() |
||
jj.jasmina ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 32 |
|
uzivkaj i pravi kako sto ti e keiffffffff,PA KOJ PUKA NEKA PUKNE
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13741375137613771378 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |