![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13711372137313741375 2229> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
НАТАЛИ ЗДРАВО .
ГАЛИБА ТИ ПОМИНА НАСТИНКАТА ? ИМАШЕ ЛИ КОРИСТ ОД ДОК ? ИЛИ САМО НАПРАЗНО ЏЕВА КРЕНА.? |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
FALA VI DECKI.... 'KE ME RASTOPITE KO BAJADE
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
па дипломатски ке свртам, ти благодарам за масажата ми помогна многу,
со обзир дека и ја остави така незавршена пак ме врати настинката
![]() ![]() Поздрав и до тебе Питу, галиба поарна сум сега ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Вал бајадера мммм колку го сакам тоа бомбонче
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
KOJ NE SAKA BAJADERA NATE....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flipsy.. DOBREDOJD |
|
|
|
![]() |
|
KOLEGA..ETE NOVI I NOVI....AMA NEZNAM DAL SE METEORI I ILI ZVEZDI SO VECEN SJAJ |
|
|
|
![]() |
|
Таман де мила..
![]() ![]() ![]() Може и тоблероне го обожавам исто така ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate...a be isto kako jas... Toblerone...Bajaderce... Ti si ista jas... |
|
|
|
![]() |
|
Ti si crnoto vo beloto..a jas BELoTO vo crnoto
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Јинг Јанг паметиш мила
![]() ![]() ![]() ![]() Моја женска сродна душа ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
JIN -JAN..MILA,
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
НАТЕ ,
А КОЈ ТОА ТЕ ОСТАВИЛ ТАКА НА СРЕД ПАТ ЗА ДА ТЕ ПОВТРОИ НАСТИНКАТА ????/ КОМУ СЕ ОДНЕСУВАШЕ ТВОЈОПТ ДИПЛОМАТСКИ ОДГОВОР ?? ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13711372137313741375 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |