|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 134135136137138 890> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... камо таква работа
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
milo mi e koga nekoj prijatno ke go iznenadam
|
|
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-среќен имен ден на сите што слават денес на Ѓерѓовден. .Да се живи и здрави и со среќа да си го носат името
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro..
i sdk...Cestiito ime Gjurgjovden
kafe lafe...
|
|
vivi
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк
. ,,и како и на секој преоден момент во годишниот циклус, се верувало дека ноќта пред Ѓурѓовден настапува време кога се будат демонските сили на хаосот , “небото се отвара“ и влегува во конфликт со земјата и тоа е време кога по магиски пат тие сили можеле да се искористат за стимулирање на плодородноста.“ епа на здравје |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin,....epa dobredojde na haosot...sdk...ima cudna mok haosot sam po sebe
..ama ti ova go citiras odnekade
|
|
vivi
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да
а знаеш дека ова ми е прво цитирање на форумот хахахаха ова е од еден стар запис на ЛОТОС за ѓурѓевден |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...za se ima prv pat...taka vikaat...a ustavri ne e taka znaes
|
|
vivi
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk-си купив нов мобилен и сега се ѕверам во него како во вонземјанин
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк каква моќ има пролетта врз мене, чудесно...
ех да е вечно пролет |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...Vashiot lekar moze da vi pomogne da se otkazete od pushenjeto... hh me zabole tuku aj da idam da si ja iskosam trevata
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...животот знае да приреди срања
|
|
Внеси реплика | страница <1 134135136137138 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |