![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13531354135513561357 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hello za Emilijaa
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Zlato...kako si mi???...ova so glupostite mi e vrodena mana..edna od mnogute...he-he....niko nije savrsen pa ni ja....!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДЕНОТ Е СОНЧЕВ И ЗАТОА ИМАШ ГОЛЕМА НАСМЕВКА МАРЕ ?
ИЛИ НЕШТО ДРУГО Е ВО ПРАШАЊЕ... ЕМИ ПА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМЕ... ЈАС СУМ, ВОЈВОДАТА КОЈ 903 ЗАГИНА НА СЛИВА СО ЧЕТАТА... ИМАМ БУШАВА КОСА (ШТО СЕ ГЛЕДА И НА ФОТОСОТ) НОСАМ КУБУРИ И КАМА .... ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Emilija e preubavko ime... Da vi otkrijam edna slatka tajna.. "Emilija bese moj izbor za ime,na mojata"kerkicka" Ama namesto kerkicka....izleze since |
|
|
|
![]() |
|
Kasperce,a
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
ARNA SUM..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vojvodooooo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
I JAS GO OBOZAVAM TOA IME...
A SEGA E "EMIL"???
|
|
![]() |
|
Cuco....sama si so musharciveee
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne e EMIL...CUCO...NE E .. USTE POUBAVKO E |
|
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
СЕ ЗАЕБАВАМ ...
ЈАС СУМ НА ВОЗРАСТ ОД 34 И ПОЛ ГОДИНИ ,МРАЧНИОТ СТАТУС МИ Е ОЖЕНЕТ ,ТАТКО НА СИН ОД 8 КЕРКА ОД 5 ГОДИНИ . МАЛКУ СУМ ЗАЈАДЛИВ ПОНЕКОГАШ, АМА ЗАТОА САКАМ ЖЕНИ ПОСЕБНО АКО СЕ ТУЃИ ... АЈДЕ СЕГА ТИ ,ПОКЛОНИ СЕ И ПОЧНИ . ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vall, kako bese na pauza?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
a sega se vika emil?
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13531354135513561357 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |