![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13511352135313541355 1769> |
Автор | ||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Shefot e kako oblacite... Koga go nema...VREMETO E SUPER Djaki,,,ne e za TEBE..opsto za BOSSOVITE nasi...
![]() |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
IZBRISANO
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од la fille - 08.Мај.2007 во 12:24 |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
А ШО ЏАКИ ТИ И ЗА ШЕФ СИ СЕ ПРОГЛАСИЛ А ???
ПАТЕМ САМО ...
ЈА НЕ ГЛУМАМ БРАТ НИКОГАШ....
ЈАС СИ ЗНАМ ДЕКА СУМ ИМ БИТЕН НА ЖЕНИТЕ....
ЗАТОА И ГИ САКАМ....
![]() А ИМА ТУКА ЕДЕН ШТО САКА ТАКА НЕНАЈАВЕН ДА ИСЧЕЗЕН ПА ДА СЕ ПОЈАВИ СО ПРАШАЊЕ НА КОЕ БАРА ИСКРЕН ОДГОВОР...
![]() ![]() |
||||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
shamari obavezno...
zhena ne saka mazh shto ne tepa
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
Dzaki, od koga stana shef?
![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
HEHE AMA NA ZABORAVAJ DEKA IM UDIRA PREDHODNO PO DVA SHAMARA:)))
![]() |
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
Pitu, toa e dobra taktika... taman gledas deka si im biten na zenite i glumis deka si zaminuvas ili si se nalutil...
od kaj go nauci ova ne znam
![]() |
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
dojde shefo |
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
tetine, a be ne te zezam, ama koga kaza deka si odis site pomislivme deka navistina ne napustas
![]() ![]() ![]() ![]() i sega mora malku da se poseguvame ![]() se nadevam deka ne mi se lutis ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
IZGREVA SONCE? I NIKNAT PECURKITE?.. ABE KAJ SE KRIESHE TI?
KOJA STISKASHE?
|
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
АБЕ АЈ НЕКОЈА ПОСТАРА И ТАТА И ТАТА...
АМА ТИ СИ МЛАДО ЗА ДА ЗАБРАВАШ БЕ ТЕТИН....
![]() ![]() |
||||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
|||
sekogas e vaka koga vrne dozd
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
АБЕ ЗАЕБАНО Е САМО ШО ЈА НЕ ЗНАМ МИРЕН ДА СЕДАМ....
А ЗА МЕРАК ШО ДА ТИ КАЖУВАМ....
ОШЕ КОГА СИ ТУЃА ЖЕНА.....
![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
tetine, nie zaboravivme deka tebe sekoj den ti e petok
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13511352135313541355 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |