![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13491350135113521353 1553> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Druze Tito, izvini jas mora da iskocam v grad (skopski fraer sum stanal |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
i blagodaram na .....
za prekrasnite stihovi koi mi gi prati na LP
Da mozev dve srca ke ti dadev
I vo dvete ke ti dozvolev Da bides glaven. Da mozev I nov svet ke ti Izgradev ,samo za tebe Novo nebo ke sozdadev. Da mozev na mesecinata ke I ispeev da te cuva, sonceto ke go naterav so zracite da te guska. Da mozev so solzi Zamok ke ti izgradev Patot po koj odis So zvezdi ke go posipev. Da mozev da te galam dodeka spies I morski biseri od ajkuli Za tebe ke skriev. Ke ti napravev pernice od biseri I skolki bidejki sum ludo vljubena vo tvoite crni oci. Da mozev, SE na svetot Ke bese tvoe, No poveke ne mozam da ti Dadam od toa sto e moe – Dozvoli mi da ti pokazam Deka zaedno mnogu mozeme Pa potoa za tvoite I moite zelbi Ke sonuvame. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobro vecer
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
ima li nekoj od voskresnuvacite?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
kato na primer , koj ???? |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Fiks,kako si denes???
Sto ima,novo>>>
![]() |
|
|
|
![]() |
|
oooo,Miki,
kako si mi ti denes?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
zdravo val
![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
zdravo Val ![]() vistinska radost e za covek koga ce te vidi naforum ![]() jas , blagodaram dobro ..... ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...добар ден...или добро утро и Срекен Празник...
![]() |
|
![]() |
|
da be ..... srecen praznik
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
zdravo moira
![]() |
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...fala na prashanje...odlichno...samo shto stanav...
![]() ...ti kako si...na rabota...taka chitam... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13491350135113521353 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |