![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 133134135136137 832> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Denot mi e takov....................ova mojava pravi gluposti. Zela moj mobilen broj i se javuvala kade ne treba.................. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
ааа, пцуј си тогаш
![]() |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
sdk...
![]() |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Mislish od pcuenje mobilniot truden da ostane...............imash pravo site aparati shto gi imam se od zjenski rod................ Изменето од orlov - 30.Септември.2009 во 17:25 |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... хммммм
![]() |
|
![]() |
|
Stvarno, shto se mislish, neli sum vo pravo? |
|
|
|
![]() |
|
сдк... не знам, моето хмммм не беше за тебе
![]() |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
sdk...
![]() |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдк ... страв ми е да помислам што ќе ме снајдеше јас да опсуев
![]() |
|
![]() |
|
Druzje, abe teraj si slobodno se u PM-7,9 i nemaj gajle. Nikoj truden ne ostanuva.............. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк... одам на пауза, мирни да бидете
![]() |
|
![]() |
|
Zar e vreme za pauza? Leeeeeeeeeee, a nie gajle nemame. Ajde mora malku odmor........ama ne na site tuku na onie na koi im treba odmor.............
|
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдк .. удрете додека е шефката на пауза .......
![]() |
|
![]() |
|
EEEEEEE, druzje ova kako da gi organizirash na protest..........pazi, ne ti e zapazen rokot........ili i ti kao ramkovcite. Za tebe ne vazji zakon kako za brakjata? ![]() Изменето од orlov - 30.Септември.2009 во 18:34 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 133134135136137 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |