IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 133134135136137 922>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 21:26
Originally posted by NOT RESPONDING NOT RESPONDING напиша:

clenke nad mene moze li da mi pratis slika

specijalno za clenot :)
Кон врв
NOT RESPONDING Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 516
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 21:42

Clenke nad mene ste stavile nov avatar, aj so sreka neka e

a slika ke moze?

NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 21:47
epa clenu nad mene ,ovaa promena ja napraviv za tebe, a  pritoa iskoristiv edna moja slika da vides kako izgledam....e sea ne znam kolku dobro mozes da vides posto e mala slikata ,ama toa ti e 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 21:49

Epa clenke nad mene ako si ti toa na slikata stvarno si ubava, najiskreno

imas MSN ?

NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 21:57
Originally posted by NOT RESPONDING NOT RESPONDING напиша:

Epa clenke nad mene ako si ti toa na slikata stvarno si ubava, najiskreno

imas MSN ?

e se nadevam deka iskreno go misles toa, ne go kazuvas za da ne me navredes.....inace ne koristam msn oti pocesto pisuvam na forumot i neam bas vreme.....sorry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 22:02
stvarno go mislev toa deka si ubava, a ustvari imas msn user ili nesto slicno na koe komunikacijata ke ide pobrzo nego vaka, mi napravi cest sto samo zaradi mene go smeni avatarot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 22:14
ti kazav ne koristam msn....a ti sto ke napraves za mene?????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 22:17
kazi sto sakas, bilo sto ke napravam?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 22:30
aj ako ne te mrza opsisi se kako izgledas please ,bas sum ljubopitna da znam
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 23:47
членке над мене, дали ти тоа ми личиш на јапонка???? и ако тоа си ти навистина ти, тогаш во онаа тма ставете слика од.. ќе ставам слики од мене за да не испадне дека сум стварно дух  иако многумина веќе тоа ме нарекуваат бидејќи викендите слабо ги помнувам на ком
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2005 во 00:24
Clenu nad mene nekako ti nema logika recenicata gore
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2005 во 09:34
clenu nad clenot nad mene na slikata sum jas, a toa dali na japonka ili mexikanka ti licam si e tvoe mislenje........epa so da pravam majkata priroda taka me daruvala 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2005 во 23:36
fala clenke nad mene, ama nesto mi kazuva deka i ti si ubava  i privlecna devojka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2005 во 23:39
TAKA E CLENKE NAD MENE MOZAM DA TI POTVRDAM
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 133134135136137 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.