|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 132133134135136 200> |
Автор | ||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се согласувам за незастанувањето позади одлуки кои се анти-национални. Секој има право на сопствено мислење и свој личен суд што смета дека е анти национално, анти државно. Тука, гледиштата ни се различни. Како такво, јас го почитувам твоето мислење. Зар толку не може Владата сама да го изработи ова, па мораше со УСАИД. Во секој случај, идејата е за поздрав. Проект на УСАИД за меѓуетничка интеграција во образованието |
||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во контекст на дебатата што ја имавме тука во оваа тема, ........
Ни купи куќа ни купи стан
Зошто стана тајна податокот колку барања се поднесени за проектот „Купи куќа, купи стан“
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оваа работа исто како и законот за легализација на дивоградби по 1е.м2.
Удрива на кампањи и реклами што повеќе луѓе да се уклучат....и сега ОП....неважи за сите објекти! |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...si go dupi sopstveniot narodot,...kako i sekogash ,...do sega !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да Brza,сега и знаме на туѓа држава ќе славиме....на здравје!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...абе не е убо сам со себе да си збориш....ама во право си бил бе ! јас си закажав термин за сликање ...во август!. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...а и горивото ќе скокне за 4 денари!...тоа заборавив да кажам!.
|
||
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа што скока цената на безините јасно ми е, газдите на БП, Шел, Ексон и останатите белосветски битанги профити ненормални прават. Едно не ми е јасно, колку пари треба да имаат за да бидат задоволни во животот.
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ја па се си мислам и за ова е крив БЦ,а тоа да ти биде .од надвор!.
|
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога ќе дојдат времиња тоа да купиш кола, да биде поефтино отколку да ја напуниш со бензин, ќе биде најинтересно...
а ја па се се мислам дали да почнам да си возам, ама си викам не, ќе бидам екологиста и ќе си возам точак |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
???????? кој е бц?????
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас во контекст на муабетот... а посебно што некој не убедуваше дека оваа акција ќе влијаела на развој на економијата... еве малку официјални податоци... Економијата падна до нула http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=4ADE542920FA724F9F484A07AFEE2B73 |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пријателе, оноа што го говорев за градежната индустрија и нејзиниот удел во глобалната економија на државата е потполно точно.
Ако и понатаму не ми веруваш тогаш читај од од линкот кој самиот си го посочил: "Градежништвото е тоа што го спаси ланскиот БДП. Овој сектор кој во првиот и вториот квартал уриваше рекорди со стапки на раст од над 20 отсто, во последниот квартал забележал плус од 10,4 отсто, додека за цела година бил во позитива од 15,6 проценти." Инаку, со сила може на човек да му земеш, ама не можеш да му дадеш. Јас им честам на оние кои ја искористиле помошта понудена од владата, па поднеле документи за купување станови и куќи. На останатите, кои повеќе милуваат да се дружат со негативни мисли и да шират консипрации за "лажења на народот", "крадење од страна на владата со промовирање на овој проект" или "делење станови на пријатели и роднини", да се информираат малу подетално кај својот банкар или кај некој финансијски советник за тоа колку пари ќе заштедат со владиното плаќање на каматите. Јас би сакал кај мене владата да се јави со акција за плаќање на каматите од стамбените кредити. Веднаш би уплатил за стан или куќа! |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Внеси реплика | страница <1 132133134135136 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |