![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 132133134135136 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veruvam ke "zapazam"super tip na sosedniot prozor
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
pa se razbira deka ke zapazish ako go ima
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vall, iako go nemam videno, veruvam deka e "super"
![]() ![]() ![]() ![]() Barem taka Bosa kaza ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Devojce,veruvam deka intuicijata ne TE LAZE...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vall, i glasot ne me laze
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Imas detalen opis od Bosa + glasot...ne veruvam da ima nekoja "maana"in live
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Д О Н К А
Зборува ли? Co мене за ништо друго не зборува, туку само за тебе. ДOCE За мене, жити младос'? Д О Н К А Жими младос'! Ce' за тебе мисли, и дење и ноќе, и кога спие и кога не спие. ДOCE И кога спие... Д О Н К А А – а, се’ тебе те сонува. ДOCE Me сонува? Вистина ли, жити младос', Донке? Д О Н К А Во сонот се' твоето име го извикува. Колку пати така ќе ме разбуди! Како спиеме заедно... Д О С Е И, Донке - е - е! И –и – и! Д О Н К А Што? Д О С Е Co неа спиеш? Д О Н К А Co неа. Ta што? Д О С Е Ништо, ете, така. И, блазе си ти, Донке ! Ништо,ништо, кажувај. Д О Н К А Ќе си легнеме заедно. Мене ми сe cпиe, cпиe, a таа ми зборува за тебе, зборува, зборува, не мe остава да си заспијам. Зборува така, до ниедно време, додека не ја наваса сонот и токму што сум си слатко заспала, ќе ме разбуди. Слушам „Досе, Досе, Досе !" Д О С Е Досе, Досе, Досе ! И-и-и ! Вистина ли е, Донке? Д О Н К А А-а, тоа вика во сонот. Д O С Е И, да можам да ја чујам ! Е да сум на твое место, Донке ! Д О Н К А А, да е така, не би те совувала толку. Туку да ти кажам уште. Ке ја погледам, a што да видам: ја зграпчила пернацата, па ја гушка, бацува, гушка, бацува. Д О С Е Ја бацува ! Перницата ! Д О Н К А А-а, мисли ти си перницата, па те бацува. Д О С Е Me бацува. И-и ! Д О Н К А А-а, ама во сонот. |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Begalka-Vasil Iljoski
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Л Е Н Ч Е
(излегува плашливо). Зошто ме викаш, Бошко ? Ќe нeвиди некој! Б О Ш К О Нема никој, Ленче. Л Е Н Ч Е Месечината свети како ден, гледај. Б О Ш К О А, не сум оџа, не чекам Бајрам, та да гледам во месечината. Л Е Н Ч Е (ослушнува) . Го слушаш ли, Бошко, славејчето како извива? Б О Ш К О Море, не префрлај ме ти мене од рид на брег! Остави ги тие маславати, Ленче, славејчиња и месечини. Твоето зборување ми е помило од славејчевото пеење. Доста мие само тебе да те слушам и да те гледам, Ленче. (Воздивнува со силна желба) . Е, уште да мажам да те ... бацам! Л Е Н Ч Е Леле, Бошко! Б О Ш К О Е, што? Л Е Н Ч Е Како што? He ли ти реков: до венчање нема бацување. Poslednava izjava e zakon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
kje glumime???
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Do vencanje nema BACUVANJE,
ha,haaaaa
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fille...kaj ti tekna sega..ovie izvadoci...ha,haaaaaaaaaaa
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 132133134135136 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |