![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 132133134135136 360> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Знам дека си ти кога викам ало никој нема
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
znam deka go bataliv i vekje facata da ne mu ja gledam
![]() |
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
знам дека се ќе помине
|
||
![]() |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Znam deka ne e fer...ne trebase da bide vaka
![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
|
Калимеро нема правда
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
знам дека многу работи не се случуваат по наша вина...ама како да ја убедам неа...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Знам дека........ си положила некој испит... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Знам дека на некој ќе му текне и WC да отвори на форумов... бар да има кај да пуштаме вода...
![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Знам дека......животот е тркало со многу турбуленции... Многу работи се менуваат, сакале ние или не... |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
poloziv, ne 1 tuku 4 kaj nego i mislam dosta beshe ![]() blagodaram na chestitkite ![]() znam deka anastea e blesava i ja obozavam ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Знам дека ајкју е паметно девојче... |
||
![]() |
||
|
znam deka anastea me saka
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
znam deka well ne razbira so pisuvam, jas ne sum kriv za negoviot kliker
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
.....Знам дека....денес ќе ми биде...тажен...ден....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 132133134135136 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |