![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13331334133513361337 1869> |
Автор | |
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
docna e veke site spijat
mislam deka ke odam i jas ostani mi vo dobro raspolozenie i se citame utre ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...slatko da nanash Izzie... ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......helo zvezdicki
![]() ![]() ![]() ...milickaaaaaaa
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...мацо моја... ![]() ![]() ...kako si mi denes...svetish...mmm...? ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......svetam ,mila
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...maco moja... ![]() ...i jas svetam denes siiiiiiilnooooooo...mmmm...uh, uh... ![]() |
|
![]() |
|
......da si stavam naocari znaci
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...maco, stavi naochari i se izgubi... ![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
dobro vecer
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
...dobro utro... ![]() ...zvezdickata tukushto pochna da sveti...ocigledno povtorno sama na neboto... ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
ne,mila...ne si sama...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...milaaaaa... ![]() ![]() ...mislev deka nema nikoj... ![]() ...kako si mi ti...ne nanash... ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
уште малку па ќе одам...
туку, ми се пали цигарче,а пусто забранив дома да ми се пуши во соба... сега,сама сум си крива ![]() |
|
![]() |
|
...ma zapali...ne se misli...pravilata e za da se krshat... ![]() ...jas biba do sega sum nanala...bev izlezena cel den...se pribrav vo 22 i sum zaspala...i sega ke dezhuram... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13331334133513361337 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |