![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13311332133313341335 2229> |
Автор | |||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() Ti kako si????
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Trucker... Jas ne se karam...nema lezet.. Toa se razliki vo mislenja.. Thatt's ALL |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
||
Vo afekt
Trajce ja pretepal zena mu i go viknale na sudenje. Sudijata go prasuva: - Trajce, dali ja pretepa svojata zena vo afekt? - Ne, zimi ocite, vo podrumot! |
|||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Ako,Cuco....ke ja fatime 2000 garant...
Mislam dur sme on line...do 16
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
da..taka e val..toa e veke bolest..mislam sekade go ima vo sekoj grad..
ova se cisti gluposti neli sega so po 100den..
|
|||
![]() |
|||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
||
ok e.....
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
||
Togas tipuvjte,mnozinstvo STE,JAS NEMAM PODRSKA...
MOMENTALNO STE 3:1
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
hehhe,...Mari, aj i ti kje dobieme....cuvstvuvam......
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Cuco...nekako se pocnuva..
Sto znam...
Nemam...nisto vo mene,,sto me pottiknuva ma tipuvanje..
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
I od srce POSAKUVAM DA DOBIETE..DA SE USREKJITE...
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
||
Detektor za lagi
Sefot na policijata prasuva eden mlad policaec: - Dali nekogas si videl detektor za lagi? - Da. Duri sum i zenet za eden takov... |
|||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|||
![]() |
|||
||
ne si super????
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
||
i da dobiete.....ja imate podrskata....
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13311332133313341335 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |