![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13231324132513261327 2229> |
Автор | ||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
obavezno..mislev deka trebase da bide utre..ama za zal e otkazan sostanokot...
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
OK,Cuco....ke ima next meeting,se nadevam....
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
"shumarot"...ok..."samarot"...da znam sto da repliciram de,,
"siski' ili "shishki":))
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Prva prilika i se gledame
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Cuco...ne mora
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
Jas bi da repliciram na "siski"........
![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
епа за да нема вакви заебанции драга маре требаше и останатите да пишувате на кирилица а не и лили да ја натераш да се врати на смотаната латиница......... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
mislis"molcenjeto e zlato"???..ima momenti koga se custvuvam kako "platonium" pa tesko deka ke premolcam..ili sto bi rekol zlato moe.."prstite (vo ovoj slucaj) se pobrzi od razumot"....
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
АМАН БЕ ДУХ ПА ТИ ЗА СЕ ПРВ СЕ ФАЌАШ ЕБА ГО.
|
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
|
МАРЕ ТИ НЕКОЈ НОВ ХЕМИСКИ ЕЛЕМЕНТ ОТКРИ ?
ИЛИ ПАК Е ГРЕШКА ? "platonium" |
||
||
![]() |
||
|
Cuco...hormonite mila,hormonite...te sfakjam......
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
sumur.......
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
|
Poludele hormoni posle 30 -ta...
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13231324132513261327 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |