|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика | страница <1 130131132133134 177> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas te razbiram...
Samo sakam da ti kazham deka Dekart ne dokazhal nishto, a najmalu go dokazhal Boga (nikoj do sega ne go dokazhal Boga)... iako site vernici bi sakale da bide tokmu taka. Toj samo javno si gi iskazhal svoite misli, a mislite ne se dokaz za nishto. Bilo kako, na Dekartovite plekji se potpira iluzijata na zapadniot materijalizam... |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Marko sk
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 887 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, ona DOKAZUVA (boldiranoto) vo mojot post trebashe da stoi vo navodnici, v'red e zabeleshkata, moj propust ! Ok, sega kako logichko prodlzhenie na ovoj mal disk*rs treba da sledat Spinoza i Lajbnic kako neposredni sledbenici na Dekart, a bash Spinoza ima interesantni razmisluvanja, a nitu pak Lajbnic zaostanuva, predlagam na pomladive chlenovi da im dademe prednost vo uvodnite izlaganja, i bez kilometarski copy paste tekstovi Изменето од Marko sk - 30.Октомври.2009 во 00:59 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam znaci patam
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако нешто не разбираш, стави му налепница ГЛУПАВО
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vekje kazav!!: ....me mrzi da ...povtoruvam!
ili ,ima nekoi (ovdeshni....a i inozemni)na koishto morash stopati da im kazuvash ?! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno taka
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam ,znaci postojam ....i mene me snema DVA dena
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оваа морам уште еднаш да ја ,,кажам,,.... "Секогаш кога ќе погледнете во иднината таа се менува - заради тоа што сте ја погледнале, а тоа менува сé друго!" - NEXT Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 13:43 |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mислата го прави човекот човек.Секое нешто промислено е човечко, се друго е животинско.
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo ke dodadam...mislata se obogatuva so sekojdnevno investiranje vo nea...i mnogu ljubov kon covekot. Sepak sme prekrasni sustestva!!! |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иднината е сега. Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 13:42 |
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој не мисли , зло не мисли !
|
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
“Whatever you do may seem insignificant to you, but it is most important that you do it.” -Gandi
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Планина ќе помести само оној што на почетокот поместувал каменчиња. Кинеска изрека |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Внеси реплика | страница <1 130131132133134 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |