![]() |
|
Lyrics |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 130131132133134 172> |
Автор | |||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Лятото Изтече Като Пеща Вода - ПД
Лятото изтече като пееща вода. Тежко ми е - колко много, много пих от нея. Бели стъпки, нежни като котешка следа, още за червената му песен пеят. Мислите ми тръгнаха след него по света. Може би не ще успея вече да ги върна. В дланите ми плаче невидяна есента, моли ме поне веднъж да я прегърна. Но не мога - аз на лятото обрекла се веднъж ще го чакам, ще го помня, ще му бъда вярна. То ще дойде пак с коси от топъл дъжд, пак дъхът му цветен ще ме парне. Изменето од m__g__ - 25.Април.2007 во 12:37 |
|||
![]() |
|||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
||
Нощ Над Града - ПД
Когато нощем улиците жадно на стъпки хиляди шума изпият, изгрява месецът и става хладно. Студени струи плажовете мият. И месецът, като крило на птица, небето, звездното, гребе нататък и всяка от звездите е зеница, в морето скрила своя отпечатък. Помислило за риби то звездите, ги люшка като корабчета златни, поемат ги в ръцете си вълните и скриват ги във свойта необятност. |
|||
![]() |
|||
||
Луната Спи - Н
Луната спи безплатен призрачен сън. Луната спи - космическо видение. Луната спи - брилянти светят навън. Луната спи, лунааата спи Луната спи, а някой краде птици, друг - рисува очи Съвсем тихо Луната спи, а паяк плете сноп лъчи лунааата спи Луната спи, витрина в жълто гори. Луната спи във скучно отражение. Луната спи, а някой друг пак блести Луната спи, лунааата спи Луната спи, а някой краде птици, друг - рисува очи Съвсем тихо Луната спи, а паяк плете сноп лъчи лунааата спи Луната спи, безплатен призрачен сън Луната спи във скучно отражение Луната спи, със чужди блясъци вън луната спи, лунааата спи. Луната спи, а някой краде птици, друг - рисува очи Съвсем тихо Луната спи, а паяк плете сноп лъчи. Луната спи Луната спи, а някой краде птици, друг - рисува очи Луната спи, а някой краде птици, друг - рисува очи Погледни - лунааата спи, (2) Безплатен призрачен сън. |
|||
![]() |
|||
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
||
Because of you
I forgot the smart ways to lie Because of you I'm running out of reasons to cry when the friends are gone when the party's over we will still belong to each other........... |
|||
![]() |
|||
||
Цвят Лилав - ИФ
Ще посрещна изгрева сама, ще докосна слънчева искра и ще скрия в дланите роса, за да пия през деня. Ще приема залеза с тъга, ще запазя дневна светлина и ще скрия в себе си сълза, за да пия през нощта. Аз съм само цвят лилав - люляк съм, люляк съм. Аз съм само цвят лилав - теменуга съм. Потопи косите си във мен, потъни в дъха ми сгорещен, изцеди от моята роса, за да пиеш през деня. А усетиш ли, че си във плен, и почувстваш ли се упоен, откъсни ме с моята сълза, за да пиеш през нощта. С мене цветната дъга се преля във лила, с мен зелената трева също е в лила. Аз съм само цвят лилав - люляк съм, люляк съм. Аз съм само цвят лилав - теменуга съм. |
|||
![]() |
|||
||
От Понеделник - БА
О-о-о-о. Днес нямам време,но в понеделник, ще бъда вече друг човек. О-о-о-о. (x2) Ще лягам рано,ще карам бавно, и с нервите ще съм във ред. О-о-о-о, от понеделник. О-о-о-о, от понеделник. О-о-о-о, няма шега. О-о-о-о. Днес нямам време, но в понеделник дори цигарите ще спра. О-о-о-о. (x2) Мечтая тайно, да се оженя в понеделник вечерта. О-о-о-о, от понеделник. О-о-о-о, от понеделник. О-о-о-о, няма шега. .... |
|||
![]() |
|||
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
||
"Ljubav nije za nas" Veceras osjecam strah, U mojim snovima zivis, Ljubav nije za nas, U mojim snovima zivis, Sutra dvije ce suze Ljubav nije za nas, for someone who love's me ... Изменето од belichka - 22.Април.2007 во 19:51 |
|||
![]() |
|||
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
||
AZIS I MALINA CHERNITE OCHI
ne, ne placha az, veche niamam glas, niamam nishto az na tozi sviat Tozi sviat studen ot lyji slomen iskam samo ti da si do men. ch: (? da me galiat tvoite kosi, da me gledash s chernite ochi. Malina: s teb shtastliva biah i sega razbrah che edinstven ti si na sveta molia te prosti vsichko mi vzemi samo tvoia pak a sum sega ch: (? da me galiat tvoite kosi, da me gledash s chernite ochi. Azis: ne, ne placha az... Malian: Veche niamam glas... azis: niamam nishto az na tozi sviat... Malian: tozi sviat studen... azis: Ot lyji slomen... iskah samo ti da si do men. ch: (? ... da me galiat tvoite kosi, da me gledash s chernite ochi... |
|||
![]() |
|||
||
Люлякови нощи - Т
Още има люлякови нощи - невиждащи очи в притулен час Още има люлякови нощи - безумия от закъсняла страст Минути непонятни и крилати, нетърпеливи жестове , слова, коите те спасяват без остатък от вечната , от вечната мълва. Още има люлякови нощи - невиждащи очи в притулен час Още има люлякови нощи - безумия от закъсняла страст И ето я предерната отплата - един акорд от сложен послеслов. И доловили тоя звук сърцата умират разрушени от любов. Още има люлякови нощи Още има люлякови нощи И ето я предерната отплата - един акорд от сложен послеслов. И доловили тоя звук сърцата умират разрушени от любов. |
|||
![]() |
|||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
||
E-Type - I just wanna be with you It’s time to cut the slack now, you’re gonna hear me ballin’ truth Back out from the underworld I’m here now, I’ve got something to prove So hush keep up now serious, I’m telling you that she’s one of a kind Keep all your fingers to yourself, I’m here to take back what’s mine Hear me say Ooh, this time you’re all mine Ooh, let it shine I can’t get you off my mind, I just wanna be with you You’re the best I’ll ever find, I wanna be with you I can’t get you off my mind, I just wanna be with you You’re the best I’ll ever find, I wanna be with you I’m on a mission from God I’m crazy, this war I’ll win for sure My middle name is Overkill keep watching, you’ll see that I will score Boom boom when we come across the sea, whatever we search for we will find Keep all your fingers to yourself, I’m here to take back what’s mine Hear me say Oooh, this time you’re all mine Oooh, let it shine I can’t get you off my mind, I just wanna be with you You’re the best I’ll ever find, I wanna be with you I can’t get you off my mind, I just wanna be with you You’re the best I’ll ever find, I wanna be with you Hear me I’m here to take back what’s mine, I just wanna be with you Whatever I search for I will find, I wanna be with you Hear me I’m here to take back what’s mine, I just wanna be with you Whatever I search for I will find, I wanna be with you I can’t get you off my mind You’re the best I’ll ever find I wanna be with you I can’t get you off my mind, I just wanna be with you You’re the best I’ll ever find, I wanna be with you I can’t get you off my mind, I just wanna be with you You’re the best I’ll ever find, I wanna be with you Hear me I’m here to take back what’s mine, I just wanna be with you Whatever I search for I will find, I wanna be with you Hear me I’m here to take back what’s mine, I just wanna be with you Whatever I search for I will find, I wanna be with you |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
||
Rage Against The Machine - Killing In The Name Killing in
the name of! |
|||
![]() |
|||
||
Очи чёрные Очи чёрные, очи жгучие, очи страстные и прекрасные! Как люблю я вас! Как боюсь я вас! Знать увидел вас я не в добрый час! Очи чёрные, жгуче пламенны! И манят они в страны дальние, где царит любовь, где царит покой, где страданья нет, где вражды запрет. Не встречал бы вас, не страдал бы так, я бы прожил жизнь улыбаючись. Вы сгубили меня, очи чёрные, унесли навек моё счастие. Очи чёрные, очи жгучие, очи страстные и прекрасные. Вы сгубили меня, очи страстные, унесли навек моё счастие. Очи чёрные, очи жгучие, очи страстные и прекрасные! Как люблю я вас! Как боюсь я вас! Знать увидел вас я не в добрый час! Изменето од anastea - 29.Јуни.2008 во 19:13 |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
(break it, break it down) (you don't mean nothing at all to me) (break it, break it, break it, break it, down) In the day, In the night, Say it right, Say it all, You either got it, or you don't, You either stand, or you fall, When your will, is broken, When it slips, from within, When there's no, time for joking, There's a hole, in the plan, |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
||
Zana - (Dodirni mi kolena, 1982) - Dodirni mi kolena Hej moja dusice стиховиве и’ ги посветувам на bosab
нејзиниот потпис има врска со ова
![]() |
|||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 130131132133134 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |