|
Офтопик |
Внеси реплика | страница <1 130131132133134 327> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доста си се смешкала ,а ми му кажи на човекот од каде да си купу коњак Скендербег
знаеме дека си љубителка на овој алкохол..... Изменето од емил - 12.Февруари.2011 во 14:08 |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Честитки до Емил и Лотус.
да е живо и здраво...
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мерси
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сум бе јас купив од Албанија пред некој месец, ама не е ист како тој што го купив пред 4 години кога бев и тоа го расипаа |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
видов
ваљда сум задоцнал со мојот пост
а ти што си барала во Албанија ?Ја разкажи .Во кој град беше?
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По работа .. па малку измешав ... па излезе и работа и задоволство
Бев во Тирана и Драч ... по кој знае кој пат во животов. Прекрасен град е Тирана. Премногу чист. Барем мене таков впечаток ми остава секој пат ... а имам отидено 7-8 пати |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТИ прв ми рече така на мојот роденден бре Од кај знам ... мож иста струка работиме |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
н.п.
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мојата струка е фудбалски навивач ,а знам дека и твојата е таква значи сме колеги
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ahhahahaha pak ti |
||
|
||
K1nm23
Сениор Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да...ставајте ја со мене
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne moze bre
|
||
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odam da veceram |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
Внеси реплика | страница <1 130131132133134 327> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |