![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 129130131132133 1762> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DJAKI,,,
NEMAS POTREBA OD NIKAKVI ZBOROVI....STO SE ODNESUVAAT NA MENE..
OK???JASNO???
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Питууу
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
KOLEGAAAAAAA
SE OSLOBODI
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() KOLEGA MI PITU....
|
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
девојчето го нема да пише а заборавив да и кажам да го поздрави ,,бате,,
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
e taman se smirivme so marco, mi se naluti Vall...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO... IMA DA SE NAUCIS NA NEKAKOV RED OVDE.... OVDE IMA PRAVILA...NE SAMO TROPANJE ZELENI... OVAA E TEMA ZA ISKRENI PRIJATELI..... NE TEMA...NA TAKVI KOI PO SEKOJA CENA...SAKAAT DA PECNAT....ILI DA ZALEPAT NEKOJA ETIKETA...NA NEVIDENO... |
|
|
|
![]() |
|
Вал
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BOSIC.. SUPER SUM RASPLOZENAAAAAAA ME ZNAESSSSSSSSSS AMA SAKAM DA BIDE I OVDEEEEEEEE UBAVKO....BEZ POTENCIRANJA...NA NEKOI OSETLIVI DELOVIIIII POCNA DA MI PRECI |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
podobro da molcam, se sto ke kazam moze da posluzi kako dokaz protiv mene
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ај денес петок е.....денот е таков
![]() |
|
![]() |
|
NEMOOOOOOOOOOJ, ke ti se naluti i tebe Val...
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
џаки нема веке да провоцира
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ШТО ТОА?
ЏАКИ ПРОВОЦИРА??? ТОА НЕ Е МОЖНО... МОРА ДА ТИ СЕ ПРИЧИНУВА ВАЛ... ТОЈ НЕ Е ТАКОВ ТИП... ![]() ![]() ![]() ![]() АБЕ МУ СЕ ИСПУШТИЛО..... ЕТЕ СИ ГИ ПОВЛЕКУВА ЗБОРОВИТЕ..... АЈДЕ ЏАКИ ВРАТИ НАЗАД И ИЗБРИШИ КАДЕ ШТО СИ НАПИШАЛ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 129130131132133 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |