![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13021303130413051306 2229> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
АЛАЛ ДА ТИ Е АКО МОЖЕШ ВРЗ ОСНОВА НА КАФЕ МУАБЕТ ДА ГАРАНТИРАШ........
БРАВО |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Devojcence,,, Koga palacinki so EYRO KREM |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
uf Vall, samo da pominat svadbive. posle 1 noemvri
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
GARANTIRAM... KOLEGA NACINOT NA KOJ GI GLEDA ZENITE,NEGOVITE MANIRI,POGLED,EDEN EDINSTVEN |
|
|
|
![]() |
|
Ok e la fille,. TEBE MOZAM DA TI VERUVAM SEKOGAS |
|
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
epa dobro zlato.....samo ti ne mi prostuvaj....nedaj boze sea ko ke iskacam od firma da mi padne saksija vrz glava.....kako posle ke go zivees zivotot.....ne si svesna kolku griza na sovest ke imas....a plus toa do 40 sekoja vecer na prozor ke ti visam.......taka da si znaes pa odluci kako ponatamu....
![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
plus toj ne moze da dojde bidejki vikendov go ceka golemata preselba na narodite
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
ИРЕНЧЕ, ЈАС ОДАМ СЛЕДНАТА НЕДЕЛА...
А ЗА ТРАКЕРОТ НЕ КОМЕНТИРАМ НИШТО, ОТИ ОЧИ ЌЕ МИ ИЗВАДАТ... ![]() ![]() ![]() Изменето од Lilija7 - 27.Октомври.2006 во 15:11 |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
KE SE SELI DECKOTO VO MOJ KOMS
![]() |
|
|
|
![]() |
|
LILI,A BE KOJ TI VADI OCI ZA TRUCKER... NE GO ZNAES IN LIVE,NE MOZES DA KOMENTIRAS |
|
|
|
![]() |
|
da da, ke ti bide komsija
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
a be trucker e dusa covek. da go grabnes i da begas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Truckerce,site GO SAKAAAAAAAAAAAT
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
NEKOI I NA NEVIDENO...........
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13021303130413051306 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |