|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 128129130131132 931> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имаме и топли напитоци срцка, сакаш нешто чоколадно |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ima li med so mleko i rum nekolku kapki, mmmmmmmmm toa e slatko |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мммм има има, се има specijalno za kokolo...a u pozadina: KOKOLO KOKOLO, KOKOLO MOJ..KAD SI BIO MOJ...ONIH DANA KAD SI BIO MOJ
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде бе спанковци, отварајте го тоа барот и точите вино, Св.Трифун е!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро Доги ај за многу години празникот...............многу и не сум во барот.......па дај помагај......кој е барменот? ако нема да почнеме со по едно црвено вино , да тргне денот ........па ке дојде уште некој
Изменето од Delfin |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да видиме кој ги има клучевите прво.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj bara kluchevi?
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej blue bravos
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде blue
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хелоооууууууууууу
Блу мила за почеток едно макијато, па после здравје |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ево стижееее д бест макијато ин таун (зачинето со малку рум за денов, да се подготвиме за хеви дринкин)
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blue sto e so moeto koktelce med, mleko i malce rum vo nego
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ммммм мила благодарам...супер ќе ми дојде
|
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може уште едно? |
|
Внеси реплика | страница <1 128129130131132 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |