![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 128129130131132 360> |
Автор | ||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znam deka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
знам дека забите служат и за понекогаш да си го каснеш јазикот
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
пократкитот пат е секогаш стрмен, потежок и полн со камења
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
...моjата ке ме среди баш во наj мрзеливото време од 14-16.00
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
знам дека ме средија ќерките денеска
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
знам дека е добар штом е тука,
знам дека ми е драго заради тоа, знам дека е јунак ![]() |
||
![]() |
||
|
знам дека ќе почне тортурата
![]() |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Знам дека човек планини би искачил, за да дојде до љубената.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
MLEKCE ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
|
Знам дека и таа е под силна контрола. Инаку до сега ќе ја средевме работата.
|
||
![]() |
||
|
знам дека да бе објаснил како за првачиња... надробено
![]() |
||
![]() |
||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
|
znam deka... moze i vaka ![]() ![]() ![]() ![]() 3 : 4 = x : 76 x = 3 * 76 / 4 x = 228 / 4 x = 57 pa, kejti, ajde potrudi se da e poveke od 28.5, a pomalku od 57 denovi! ![]() |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
Знам дека (76/4)*3 = ((76+4-4)/4)*3 = ((80-4)/4)*3 = (80/4-4/4)*3 = (20 - 1)*3 = 20 * 3 - 1 * 3 = 60 - 3 = 57 ако немам грешка значи 57 ако имам може да е за повеке или за помалку Изменето од да бе - 24.Август.2009 во 20:52 |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
да преведуваш ич не било лесно како што изгледа
![]() ама пак јас сум математичар, а не јазичар... значи... ако за 3 дена успеав да преведам (само) 4 страници... за колку дена ќе ги преведам останатите 76? ![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
треба да испразнам некој излог
![]() Изменето од sanja-a - 24.Август.2009 во 19:25 |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 128129130131132 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |