IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Славните без шминка!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Славните без шминка!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 16>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2014 во 16:10
Звезды без косметики (109 фото)  

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2014 во 16:24

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2014 во 16:24

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2014 во 16:26

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2014 во 16:27

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2014 во 16:29

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2014 во 08:54

Славни убавици кои се прекрасни и без шминка (фото)

Колку и да се трудат да се покажат во најдобро светло, понекогаш случајно и ненамерно, ѕвездите го откриваат своето вистинско лице - без грам шминка.

slavni-ubavici-koi-se-prekrasni-i-bez-sminka-foto-01

Повеќето се непрепознатливи, но помеѓу славните жени се кријат природни убавици кои без шминка и гламурозна фризура, колку и да не верувате, изгледаат фантастично!

Со сосема обично потфатена или пуштена коса, беспрекорно чиста кожа, ненашминкани очи и усни во преден план, овие славни дами позитивно ќе ве зачудат.

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2014 во 07:44

ФОТО: Меган Фокс прекрасна и без шминка

Меган Фокс си направи профил на Instagram и веднаш го привлече вниманието на своите фанови, објавувајќи фотографија без шминка.

„Првото Instagram селфи. Рано наутро. Без шминка. Со филтер“ – вели пораката на Фокс.

Меган Фокс

Судејќи по фотографијата, слободно може да се каже дека Фокс е природна убавица. Сепак, според бројните коментари на интернет, многумина се убедени дека Фокс има ставено на лицето минимална шминка.

Во секој случај, во следните неколку недели 28-годишната актерка многу често ќе застанува во фокусот на медиумите, бидејќи ќе започне поактивно да го промовира својот нов филм „Teenage Mutant Ninja Turtles“.

Меган ФоксМеган на снимањто на „Teenage Mutant Ninja Turtles“Меган Фокс

Фокс е и лицето од августовското издание на „Cosmopolitan“.

Меган Фокс

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2014 во 21:26

Без шминка: Второто лице на познатите

Сите девојки изгледаат малку поинаку кога ќе ја отстранат шминката. Ѕвездите кои ги знаеме од Tелевизиските екрани и магазините каде се совршено средени, нашминкани, кога би ги виделе во секојдневно обично издание, без шминка, сигурно не би ги препознале.

Кели Кларксон

Уште една среќна мајка која не обрнува многу внимание на секое појавување и малку подзаборава на музичката кариера и сценскиот изглед. Кога ќе ја погледнете со вишок килограми и ненашминкана веројатно не би претпоставиле дека зад себе има фантастична музичка кариера и илјадници обожаватели.

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-7.jpg

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-8.jpg

Никол Шеридан

Кога се заморува од постојаната грижа за сексапилен изглед, си дава пауза и одмор, па се опушта во широки тренерки, патики и без шминка.

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-9.jpg

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-10.jpg

Памела Андерсон

Со или без шминка кај неа облините ги привлекуваат сите погледи во секој случај. Но сепак, изгледа тотално различно и остарено кога нема воопшто шминка на лицето.

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-11.jpg

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-12.jpg

Софија Вергара

Често се случува кога шета во јавност без шминка, луѓето да не ја препознаат една од најубавите холивудски дами. Но, понекогаш тоа е и нејзината цел за да може да се опушти и слободно да прошета.

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-13.jpg

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-14.jpg

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-01

Кејт Хадсон

Препознатлива е по блескавата насмевка, која доаѓа до полн израз кога ќе се појави на холивудската сцена. Но, дали би ја препознале дека е истата кога шета со својот син?

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-1.jpg

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-2.jpg

Кејт Мос

Таа е една од најпознатите модели која колку и да им се крие на папараците, сепак ја наоѓаат и ја фотографираат во секакво издание. Како дел од модниот свет, таа е постојано со некаква шминка, па кога би ја виделе низ дома или во блискиот супермаркет, не би се ни завртеле.

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-3.jpg

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-4.jpg

Мила Кунис

За време на бременоста, буквално уживаше и не размислуваше како изгледа со или без шминка, често можевме да ја видиме, па дури и да се навикнеме на нејзиниот природен изглед. Но, не треба да се заборават и нејзините гламурозни изданија со секое појавување на црвениот тепих.

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-5.jpg

bez-sminka-tie-se-neprepoznatlivi-6.jpg

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2014 во 16:33

ГО ПОКАЖАА СВОЕТО ВИСТИНСКО ЛИЦЕ: СРПСКИТЕ ЅВЕЗДИ БЕЗ ШМИНКА!

4

Нов тренд меѓу познатите е да објавуваат фотографии каде се прикажани без шминка. Природниот изглед е нешто што во последно време доста се форсира, а социјалните мрежи како Твитер, Фејсбук и Инстаграм се преполни со фотографии каде познатите позираат во утринско издание. Ви претставуваме како изгледаат српските пејачки, старлети и водителки кога ќе станат од кревет.

Сека Алексиќ

Foto: Twitter/ poslednjilet

Јелена Карлеуша

Foto: twitter.com/@karleusastar

Цеца

Foto: Facebook

Станија

Foto: Youtube

Милица Павловиќ

Milica Pavlovic

Емина Јаховиќ

Foto: Instagram/yaemina

Рада Манојловиќ со новите заби:

Foto: Facebook /Rada Manojlovic

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2014 во 11:07

И СЕКСИ АНГЕЛИТЕ НА ВИКТОРИЈА СИКРЕТ НЕ СЕ ТАКА ПРИВЛЕЧНИ БЕЗ ШМИНКА

13

Бехати Принсло, сопругата на фронтменот на групата Maroon 5 постави фотографија без шминка на Фејсбук, каде едвај е препознатлива.

Бехати е инаку една од ангелите на Викториа Сикрет, а дополнително се прослави снимајќи за спотовите на нејзиниот сопруг Адам Левин.

Досега навикнавме да ја гледаме како секси завoдничка, но таа очигледно нема комплекси да го покаже своето лице и после непреспиена ноќ.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2015 во 16:12
gvinet-paltrou-bez-sminka-ovaa-zena-trosi-celo-bogatstvo-za-nega-foto-02.jpg
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2015 во 21:33

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2015 во 10:39
Џенифер Лопез

Џенифер Лопез

Џенифер Лопез

Џенифер Лопез

Џенифер Лопез
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.