|
Лажење |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 24> |
Автор | ||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Судијо дали ќе ме казниш ако тресам глупости во туѓо име ??? |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako si negov advokat toa e tvoja obrska |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА... ДА......ЈА СУМ АДВОКАТ НА ЃАВОЛОТ......, ОВАЈ...... ПАРДОН...НА ВЕШТЕРКАТА!!!!! |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NOT ADMITTED.... NEMOZE VO TUDJO IME AKO E PRI ZDRAV RAZUM I SVEST. KE GO VIKAME I DRUGIOT,MORA DA SE POJAVI.. |
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми ги снема оние кои толку убаво ги лажев! |
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lazi nekoj majmun ... vamu so parite |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lazi lazi lazimeeeeeeeeeeee
gajle si nemameeeeeeeeee laze cela nacijaaaaaaaaa so garancijaaaaaaaaaaaaaa ou jeeeeeeeeeeeeeeeeee |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne lazem te kad ti kazam..... begam vkrevet...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj laze gomna da jade so muvi zeleni
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ona za gomna e vred no so zelenite muvi go pretera
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I homoseksualec da stane i sfinkterot da mu popusti i da smrdi kaj ke se pojavi, da pluka koga ke zbori, zolti zabi da ima, razrok da stane
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I Grk da mu go bapne!!!! |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I voski da fati!
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ja ga l'zu on mi ne veruje
|
||
apce
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |