|
Омилен цртан филм |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 38> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The Bugs Life
и Тетка Биберче |
|
vrzalec
Сениор Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гарфилд |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ejjj temava e super:pa ne mozam da odvojam eden koga gi ima milion so gi sakam seuste kako na pr:Graskovci,Strumfovi,Letackite mecinja,Baltazar,La linea,Denver,Himen,Bananamen,Cevlinja,abe se legendarni crani..
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveke od 50 godini se nadmudruvaat dvajcata neranimajkovci Tom i Dzeri i koj znae uste kolku ke ziveat vo domovite po celiot svet. Bi gi izdvoila niv kako najomileni , no diznievata prikazna za verno prijatelstvo pomegju lisicata i kuceto /sto e nevozmozno neli bi trebalo da se neprijateli? /crtanoto filmce za Lisicata i kuceto/1994 god proglasen za najdobro detsko video vo amerika se gleda so zadovolstvo.
|
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога бев дете сите цртани ги гледав со уживање. Ми недостасува детската фантазија. Во секој цртан имаше нешто волшебно. Ако ги гледам сега нема да ги доживеам исто. САКАМ ПАК ДА СУМ ДЕТЕЕЕЕЕЕЕ ми недостасуваат цртаните
|
|
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SIMSONS bez konk*rencija
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пораснав со Cartoon Network, така да имам многу омилени цртани: Courage, the cowardly dog; Scooby Doo; Dexter & Dee-Dee; Tom & Jerry... Tие ми текнуваат во моментов.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hej Tom i Jerry se stvarno legendi..
|
|
jelen4e
Група Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu gi sakam Beavis and Butthead ama gi nemam gledano sto godini.A Tom & Jerry se legenda.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO EDNA LINIJA...PARUMBA ...RUM. I MECETO USKO
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
ana arsovska
Нов член Регистриран: 13.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
simpsons!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ben 10
|
|
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DALI NEKOJ SE SEKAVA NA RUSKIOT TRI BANANI? ZA TROJCATA BRAKA SO TRITE NEVESTI? LOLEK I BOLEK? KENGURCETO OPA OP? LE PIAF? PINK PANTER? DUSKO DOLGOUSKO? DRUZINATA NA MIKI MAUS?
U STVARI GLEDATE LI VIE CRTANI? |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |