IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Невиност до брак
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Невиност до брак

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 19>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 04:10
Originally posted by CONTESSA CONTESSA напиша:

NEVINOST DO BRAK.......PA TOA KAJ NAS SEKOGAS SE SVAKA DEKA DEVOJKATA TREBA DA BIDE NEVINA(VO 90% OD SLUCAITE) TAKA DA DA NE SE LAZEME KAKO DEVOJKITE TREBA A MOMCITE .........NEMAVEZA KAJ NIV I NE SE POZNAVA?! ZAKLUCOK "ONADETE" SE DECA DA NE VE JADE MRAKOT.

...hihihihiiiii...onadete se deca poshto ima 3 zeni na 1 mashko a koa ke vi zdosadi toa, ozenete nekoja nevina...плазењеголемо%20гушкање
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 10:41

a zasto VAS MAZITE ..VE FASCINIRAAT TOLKU MNOGU NEVINI DEVOJKI????DA ZEMETE ZA ZENI................STO MISLITE DEKA TAA NEKOJA NEVINA STO KE JA ZEMETE KE VI BIDE PO VERNA OD DRUGITE ZENI???????.............

NEMA VRSKA................плазење

Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 11:26
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

NEVINOST DO BRAK.......PA TOA KAJ NAS SEKOGAS SE SVAKA DEKA DEVOJKATA TREBA DA BIDE NEVINA(VO 90% OD SLUCAITE) TAKA DA DA NE SE LAZEME KAKO DEVOJKITE TREBA A MOMCITE .........NEMAVEZA KAJ NIV I NE SE POZNAVA?! ZAKLUCOK "ONADETE" SE DECA DA NE VE JADE MRAKOT.

...hihihihiiiii...onadete se deca poshto ima 3 zeni na 1 mashko a koa ke vi zdosadi toa, ozenete nekoja nevina...плазењеголемо%20гушкање

Epa verojatno ke ostanat nezeneti газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење.....tesko deka ke najdat nevina na denesno vremeголема%20насмевка ...............a plus i sto ke im e takva neiziveana posle ke si imaat problemi vo brakot i von brakot голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 11:42
...tishina bre...hahahahaa...nevina zena da si zemete momci a ne nekoja sto ke ve laze vtor si mi...плазењеголемо%20гушкањегазење%20од%20смеење
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 11:43
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Epa verojatno ke ostanat nezeneti газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење.....tesko deka ke najdat nevina na denesno vremeголема%20насмевка ...............a plus i sto ke im e takva neiziveana posle ke si imaat problemi vo brakot i von brakot голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаплазење

ami i taka izgleda e so ovie momcive za toa izgleda i ne se zenat голема%20насмевкаплазење
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 11:51
Jas ne znam kako moze site do tolku da se pravite budali i da glumime masovno ludilo. Kako da ne znaeme sto e arno. Sekoj sto malce pominal vo zivotot i gi videl dvete strani, znae koi se prednostite a koi maanite.

Druga rabota e sto nekoj saka da se teshi, da se pere i da ja vrti vodata na svoja vodenica.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 12:11

...tishina bre...hahahahaa...nevina zena da si zemete momci a ne nekoja sto ke ve laze vtor si mi...плазењеголемо%20гушкањегазење%20од%20смеење

Ne gi doveduvaj vo zabluda bre....posle ke te kolnat eeeeeeejjjjjj газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 12:17

Ne gi doveduvaj vo zabluda bre....posle ke te kolnat eeeeeeejjjjjj газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

...nek me kolnat ama prvi gazdi da se...abe...ljubav romantika prvaci asovi nevinost veshtici ova greshka de...nevesti i toa...плазењегазење%20од%20смеењеголемо%20гушкање

Изменето од ...Well... - 26.Декември.2007 во 12:17
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 12:26
nevinost pred brakot?..NE,blagodaram...(ionaka mi e veke kasno)..ali koga mi mozel da go vratam vremeto nazad..bi stapil mnogu porano vo sex-odnosi голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 12:34

...nek me kolnat ama prvi gazdi da se...abe...ljubav romantika prvaci asovi nevinost veshtici ova greshka de...nevesti i toa...плазењегазење%20од%20смеењеголемо%20гушкање
Abe ostavi ....... nekoja so lanci i katanci da ja cuvaat pa nema da ja docuvaat na denesno vreme....nevinosta deгазење%20од%20смеење.....ako te slusaat tebe ke padne natalitetot  a bogami i moralot kaj narodot газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеголема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 12:41
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

nevinost pred brakot?..NE,blagodaram...(ionaka mi e veke kasno)..ali koga mi mozel da go vratam vremeto nazad..bi stapil mnogu porano vo sex-odnosi голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Kako be taka diogence? A koga ke se omazis, muz ti sto ke im rece na svatovite? Kamo crven carsav? голема%20насмевка
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 12:57
Originally posted by sensei sensei напиша:

Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Kako be taka diogence? A koga ke se omazis, muz ti sto ke im rece na svatovite? Kamo crven carsav? голема%20насмевка

...eh..nisto polesno..ke smackame nekolku cresni голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 14:38

...............maci NE E BITNO DALI SI I PRV ILI VTOR ILI TRET.....
VAZNO E DA SI POSLEDEN.........TAKAнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 18:11
Originally posted by bibce bibce напиша:

...............maci NE E BITNO DALI SI I PRV ILI VTOR ILI TRET.....
VAZNO E DA SI POSLEDEN.........TAKAнамигнување

...hahahaaaa...u pravo si machence, neam sto da dodadam osven deka ako si prv i posleden...uuuuuuuuu...premija...ali teshko e toa znam, treba mnogu dobra genetska predispozicija da se ima a toa...zatoa sto nekoi vikaat deka...meraklistvoto ne e nishto drugo no...greshka vo genetskiot sklop na chovekot koja nikogash ne spie...хи,%20хи...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.