|
Aјде да се потсетиме на првиот бакнеж... |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 19> |
Автор | |
GRgirl
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Upss...ne e 2008 tuku 2007
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
05.04.2003
Во дворот на основното училиште, навечер, со најубавото момче во училиштето,Марко,сега мој најдобар пријател... Се сеќавам дека бев разочарана од бакнежот,не ми личеше ко оној од филмовите,дали од возбуда и пеперутки не знам,ама не беше баш,баш... Ама затоа последниоооот |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На една свадба со дечко што го видов прв и последен пат.......и за чудо ич не ми беше срам а мислев дека ќе ми биде.......... хм, убаво беше............ |
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека беше крајот на август, со момчето кое што ми се допаѓаше цело лето, и се ми беше некако возвишено, убаво.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja odma fativ da lizam, taka mi rece ona deka toa bilo baknez, od kaj da znam deka bila pokvarena
|
|
Вештица
Нов член Регистриран: 22.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На одмор, од љубопитност, со некој небитен (од денешна гледна точка), летото кога бев седмо за осмо.
|
|
Јас, а можеби и Ти.
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uuufff... isto na odmor, na plaza...
|
|
diamond_girl
Нов член Регистриран: 20.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozam samo da kazam deka bese preubavo bev zatreskana u nego i mislam deka seuste sum(iako za zal poveke ne sme zaedno) inace i jas na nego mu bev prva i bese epten zbunet
ali ete se desi nekako |
|
traktorce
Сениор Brm Brmm Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
komshikata... kaj mene demek nemala drushtvo za kafe... mi gledashe i vika imash mnogu baknezi so nekoj mnogu blisku do tebe... i mene mi svetna... i se sluci... ubavo bese i dolgo traese... dve god bevme zaedno
|
|
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПАДНАВ НА ШТОС МИ КАЖА ТИПОТ ДЕКА СУМ ИМАЛА УБАВИ ТРЕПАВИЦИ И МИ ВИКА ДЕ ЗАМИЖИ ДА ГИ ВИДАМ УБАВО И..........ЈАС ЗАМИЖАВ ГЛУПАЧА
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prviot baknez....... zabite i gi skrsiv na taa.......katastrofa..
|
|
hihihi
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Katastrofa bese,komsijata me bakna i mu nemav kazano zbr 10 godini
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bese na klupa blisku do soboren hram i mislev deka krugce mi se pojavi nad glavata, mi se pricinuvaa krilja i slicni raboti, a i mnogu mi se mocase od pivoto, a ne mi se stanuvase
|
|
zasrknan
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, се секавам во петто одделение, во школскиот двор, со тогашна добра другарка, беше супер!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |