|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 107> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka ni treba oralen strucnjak za da vidi u cija usta ima i nesto drugo osven hrana
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa da najdeme nekoj
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahhahah, bogami ke treba oti bas preksa eden si go barase oralniot organ, ama ne mozese da najde vo koja usta e, site bea so zatvorena usta
A M@$TER, vo toj slucaj moram da ti kazam deka vo pograsna dupka si padnal |
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa aj togas da iskocam
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema veze, vovceto ide , moze da se zakaci na nasevo ako saka
Изменето од zbunet - 20.Април.2007 во 17:01 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sedi sega, kaj ke begas
uste ne sme pocnale so ceremonijata |
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da bidam prisuten na ceremonijata??
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa da dojdat tie somnitelnite ovde sa zinata usta, si se znaat tie koi se , da ne gi prozivame pred narodot
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj i da se ke pristignat
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne dojdat, znaci epten se pederi
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cekaj be moze se podgotvuvaat za ceremonijata...
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maani sto se pederi, pa se vljubile eden vo drug, ne se poglednuvaat majka mu stara
ustvari so sakav da pisam......aaaa da, ne si go trgat pogledot eden opd drug i sega koga vidoa deka i MASTER e tuka, se plasat da ne im go ispusis poprv , za da ostane i za niv nesto ama ako, kako sto gledam veke zbunet e vo akcija, pa ke im go izvadi na nekogo , a ustvari , oti cekam i jas, pa daj da se fatam i jas za oroto |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dojde ovaa mojava, moram da idam da i se ulizuvam, ako treba i ke lizam
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde ajde fati se oroto samo sto zapocna
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |