|
Срцето или разумот..??? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 41> |
Автор | ||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секогаш кога разумот почнал а потоа срцето го распаметило финиширале во супер доживљај
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ispravno ....... spektakularen i super finis
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tova se vika LEPI DOGADZAJ
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako se slusaat naizmenicno,eden moment srceto,drug moment razumot itn...jas mislam na kraj srceto ke popusti!
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..zavisi od karakterot na çovekot........ako e matrijalista i kalkulator togas normalno deka raboti samo razumot.........(ako ima razum)
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se razbira deka srceto popusta zasto nema potreba da se dokazuva, vo nego nema inat, vo nego nema ego, srceto dava prednost zasto vo nego ima samo Ljubov. Ljubovta ne se natprevaruva, taa ne se dokazuva, taa ednostavno postoi, kako vozduhot. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ГРЕШИШ РАЗУМОТ СЕКОГАШ ГУБИ И НА ГОСТИ И НА ДОМАШЕН ТЕРЕН ЗАТОА ЉУБОВТА Е ТОЛКУ ВАЖНА И ВОЛШЕБНА ОТИ БИЕ НА СИТЕ ТЕРЕНИ Изменето од anakin - 04.Јануари.2009 во 21:27 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
утопија |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хехехе, ти верувам, нема зашто да не |
||
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam,mene srceto mi oslabe i kaj da e ke skine konci mislam |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga posleden pat so nasiot razum,
sme go zaprasale naseto Srce 'kako e'? Dali sme go zaprasale, ima li nesto sto nie mozeme da storime za nego. A toa samo si cuka cuka, ponekogas podripnuva kako da saka nesto da ni kaze, ama koj go slusa? |
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo eden moment srceto,ama sekogas poveke preovladuva razumot
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
: sakam da sakam dlaboko,strasno,iskreno...
: toa moze da te povredi.... : da,no samo taka sum potpolno ziv/a |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колку кратко а колку убаво и највистинито браво зезната |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |