IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што ако девојката е нерасположена за секс
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ако девојката е нерасположена за секс

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 20>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 14:59

Никола, па зар се тоа жени? Пијани и голи што спијат по улици?
Јас зборувам за вистинските ЖЕНИ

Но...господа, за вкусовите и потребите не се дискутира, се е индивидуално. Јас си кажав за себе-убав збор и нежност ми се сосема доволни, без никакви додатни стимуланси/депресори намигнување

Изменето од maria_magdalena - 05.Август.2008 во 14:59
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 15:03
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Никола, па зар се тоа жени? Пијани и голи што спијат по улици?
Јас зборувам за вистинските ЖЕНИ

Но...господа, за вкусовите и потребите не се дискутира, се е
индивидуално. Јас си кажав за себе-убав збор и нежност ми се сосема
доволни, без никакви додатни стимуланси/депресори намигнување

pa marija ne se zeni ne se toa ni ludje :S a ako zenska mi nesaka sex dovolno ke e samo da mi kaze deka nesaka i ke ja svatam dovolno ke bidat i nezni dopiri i topli baknezi :D
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 15:47
ako ne e raspolozena za sex, sedni ja i teraj maski muabeti so nea: politika, fusbal, ribolov, koja komsivka ima najdobra prednica, a koja najdobra zadnica. ako nisto od toa ne ja zapali, znaci - bolna e.   
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 15:48
Originally posted by filmadzijka filmadzijka напиша:

ako ne e raspolozena za sex, sedni ja i teraj maski muabeti so nea: politika, fusbal, ribolov, koja komsivka ima najdobra prednica, a koja najdobra zadnica. ako nisto od toa ne ja zapali, znaci - bolna e.   

a najdobar lek protiv taa bolest e seksot

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 15:50
Originally posted by filmadzijka filmadzijka напиша:

a mislam ako zboruvam so zenska mi koja komsivka ima najdobra zadnica i prednica mislam deka ke dobijam odgovor da si odam kaj komsivkite da si baram sex :D:D a ke probam i so toa ako dobijam slakanica ke vidis ti ke si kriva filmadzijka haha se salam :D
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 15:51
Boks u rame na zaebancija, po nekoja cvorga, trganje stolica koa ke saka da sedne, ke se iznasmeete i ke ti dae. Ednostavno, neli ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 15:55
da be zbunet 5-6 samari na sala 2-3 kloci i mora da dade :D sakala ili nejkela ke dade :D
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 16:08
 смеење   газење%20од%20смеење    смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 16:17
zenska ne dava samo koga saka da bide siluvana голема%20насмевка
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 16:18
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

a ne be ti pa siluvanje za edno eb... da lezam zatvor posle ne sum lud ke si idam kaj komsivkata ona ke mi dade 100% :D
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 16:25
Па многу имаат такви фантазии, гледав на дискавери таму некои психолози кажуваа, ама тоа се однесува на тие жени таму кај нив
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 16:40
i ke ja siluvas i posle ke ide ke te prijavi ke lezis zatvor za nejziniot kef posle mesto ti da e... u zatvor tebe ke ti paga sapunceto hahah bolje ako ne dava ke si idam ke si najdam nekoja sto ke mi dade ne e sramno da si prasas dali ke ti dade

Изменето од n1k0La - 05.Август.2008 во 16:41
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 17:09
Originally posted by n1k0La n1k0La напиша:

Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

a ne be ti pa siluvanje za edno eb... da lezam zatvor posle ne sum lud ke si idam kaj komsivkata ona ke mi dade 100% :D

e toa e loso sto prijavuvaat v policija голема%20насмевка
s.r. Dzaki

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 18:01
loso za takvi koi ne znaat poinaku голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,265 секунди.