|
Што ако девојката е нерасположена за секс |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 20> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никола, па зар се тоа жени? Пијани и голи што спијат по улици? Јас зборувам за вистинските ЖЕНИ Но...господа, за вкусовите и потребите не се дискутира, се е индивидуално. Јас си кажав за себе-убав збор и нежност ми се сосема доволни, без никакви додатни стимуланси/депресори Изменето од maria_magdalena - 05.Август.2008 во 14:59 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa marija ne se zeni ne se toa ni ludje :S a ako zenska mi nesaka sex dovolno ke e samo da mi kaze deka nesaka i ke ja svatam dovolno ke bidat i nezni dopiri i topli baknezi :D |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako ne e raspolozena za sex, sedni ja i teraj maski muabeti so nea: politika, fusbal, ribolov, koja komsivka ima najdobra prednica, a koja najdobra zadnica. ako nisto od toa ne ja zapali, znaci - bolna e.
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a najdobar lek protiv taa bolest e seksot
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a mislam ako zboruvam so zenska mi koja komsivka ima najdobra zadnica i prednica mislam deka ke dobijam odgovor da si odam kaj komsivkite da si baram sex :D:D a ke probam i so toa ako dobijam slakanica ke vidis ti ke si kriva filmadzijka haha se salam :D |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Boks u rame na zaebancija, po nekoja cvorga, trganje stolica koa ke saka da sedne, ke se iznasmeete i ke ti dae. Ednostavno, neli ?
|
||
n1k0La
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be zbunet 5-6 samari na sala 2-3 kloci i mora da dade :D sakala ili nejkela ke dade :D
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zenska ne dava samo koga saka da bide siluvana
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
n1k0La
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ne be ti pa siluvanje za edno eb... da lezam zatvor posle ne sum lud ke si idam kaj komsivkata ona ke mi dade 100% :D |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па многу имаат такви фантазии, гледав на дискавери таму некои психолози кажуваа, ама тоа се однесува на тие жени таму кај нив
|
||
n1k0La
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ke ja siluvas i posle ke ide ke te prijavi ke lezis zatvor za nejziniot kef posle mesto ti da e... u zatvor tebe ke ti paga sapunceto hahah bolje ako ne dava ke si idam ke si najdam nekoja sto ke mi dade ne e sramno da si prasas dali ke ti dade
Изменето од n1k0La - 05.Август.2008 во 16:41 |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e toa e loso sto prijavuvaat v policija
|
||
s.r. Dzaki |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
loso za takvi koi ne znaat poinaku
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |