![]() |
|
Деца |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 263> |
Автор | ||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ееееех бе брза, гордост наша
![]() и блу не можеше да ги воздржи емоциите , срцка е ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ем за кумот уше едно дете да крсти мислиш...пошо ја сакам од стрјт..
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
auuu,...nishto togash,...ime za bebeto ,..a ,za kumot,...shipki!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
за кумот торта...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
,....a,...vo tortata?
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
шлаг...ај да не забегуваме од темава.
|
||
|
||
![]() |
||
filibe ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 115 |
|
синчето и жената
![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
![]() Очи ми се насолзија кога ја видов сликава, па морав да ви ја пастирам тука п.с. filibe, прекрасни слики од твието семејство, за бебето ![]() Изменето од Mona Liza - 09.Октомври.2007 во 19:44 |
||
![]() |
||
![]() |
||
filibe ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 115 |
|
уникална слика ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
|
Pred da mi se rodi kerkata mislev deka znam sto e ljubov no duri koga prv pat ja drzev vo pregratka sfativ deka nisto ne sum znaela!!!
![]() |
||
Keti72
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
posmatrajte gi decata i
u4ete od niv |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...АХХХ..ДЕЦА....ЗА НИТУ ЕДНА ПРОЛЕАНА ДЕТСКА СОЛЗА ,НЕМА ОПРАВДУВАЊЕ...И,ДАЛИ ДЕНЕС ГО ГУШНАВТЕ СВОЕТО ДЕТЕ..........
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
BRAVOS BE DUSICKE KOLKU SI SENTIMENTALEN????
A TI IMAS DECA????
DA JAS MOITE TRI DECA GI GUSKAM PO STO PATI NA DEN I SEKOJ SLOBODEN MIG IM GO POSVETUVAM NA NIV.I IM KAZUVAM DEKA GI SAKAM NAJMNOGU NA SVET.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 263> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |