|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 89> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cool |
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno podobro od originalot! Изменето од Zoran K - 18.Јануари.2007 во 12:48 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da?
fala mu na 5 tiot clen sto mi dade podrska pred malku no nebarav toa sakav site da imame ovoj svet IMAGINE PLACE a ne anakinov Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 14:14 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaaa neigrame vaka
sasto ovde e tolku mala i neubava a orginalot e prekrasen perune vaka neigrame koj saka da ja vidi mora da napravi copy image as na gornata slika ne dolnata ej perune perune Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 15:07 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e naopaku?!?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:)
|
|
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
praga ne drugata da
samo mi izgleda kako na brzina da gi pravis rabotite
daj sredi ja ovaa so kartava kako sto treba izmazni liniite ubavo
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
namerno e taka da samo asocira na karta namera si e namera ne e stvar ni vo brzina ni vo pedantnosta nekoe delo saka pedantnost nekoe go otfrla ova e takvo no ok sega vidov toa si ti na kartata hahahhaha ne e namerno lose izvedeno nego e namerno lose izvedeno ( KOJ MOZE DA GI RAZBERE LUDACITE KAKO MENE ) Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 15:57 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e hahahahahhahah |
|
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро.. јас си реков сакаш еден вид фатаморгана да прикажеш
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |