|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 133> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot e iscekuvanje, cekash dobro...a dobivash losho...pa cekash losho koga ono doaga dobro...Zivej dodeka se zivee, raduvaj mu se na potomstvoto...na prijatelite...na zivotot.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesen post ... zatoa ima edna izreka ... ako zivotot ti dade limon ... napravi limonada ... koga na nekoj covek site camci mu se potopeni ... koga ne gleda izlez ... ima sansa da se produhovi ... ili da propadni ... nikoj ne se produhovil vo kafana ... so kebapi ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa ima edna izreka ...
ako zivotot ti dade limon ... napravi limonada ... ------------------------------- Taka pravev dodeka ne ja vidov onaa reklamata so ...ke ti ja dademe banana... |
|
kicaan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Ne dozvoluvaj da te voznemiri slikata na tvojot zivot kako celina .Ne go optovaruvaj umot so toa kolku teskotii imas i kolku uste ti predstojat ".Podseti se deka nitu idninata,nitu minatoto se teski,tuku samo segasnosta.A taa e svedena na beznacajnost .
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e ... ako na covek mu e dobro ... odi ponatamo ... a ako mu e loso ... neka si kaze ... I OVA KE POMINE ... i odi pak ponatamo ... ete toa e ZIVOTOT !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivotot e delo besprekorno i bedno sto mora da tece ponatamu.
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа пустина, ова бескрајно пространство од дини и живи песоци во кои можеш да заглавиш и при најмала грека, овој лавирнт во кој, за да го изодиш, ги бараш патоказите од постарите и паталците, оваа мака неизодна, оваа битка недобиена, на која секој нов ден одново и приоѓаш - јас ги крстив со едно и единствено име - живот.
Среќен сум и благодарен што ми го подариле, а како ќе го искористам зависи единствено од мене. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivotot e kopce-vo sekoj mig visi na konec
zivotot e misterija,trka,ponekogas spoj megu realnoto i fiktivnoto
mojot zivot e samo scena
zivot e se ona sto ni se slucuva
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има подеми и падови, со тоа што подемот е многу ограничен, а падот е конечен и неизбежен... Животот го гледам некаде помеѓу подемот и падот, во моментите кога сме восхитени од себе и своите постигнувања, а знаеме дека неминовно итаме кон нови разочарувања и обратно...кога сме на дното и мислиме дека нема да може да испливаме на површината, а сепак се надеваме и се бориме да не е така...
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во животот има два периоди МЛАДОСТ И СТАРОСТ!!!
Песимистичка деф за животот:За пустошењето што го прави животот во младоста се потребни години и месеци а во староста ако ја дочекате,тоа го прават минутите со голема брзина. Оптимисточка деф за животот:Во младоста постои слободно чувствување,незаузданаа биолошка енергија кои постапуваат според диктатот на страста. Во старите години се развива чувството на величање на човечката сила со која живееш до крај. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Ti da kutis i da rmbas, za mene da mi bide arno
|
|
laki_sasko
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Reka koja teche i sekojpat so sebe nosi ubavi i neubavi raboti
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zamisli na mestoto kade ni se glavite da ni bea gazovite i kolku e nekoj polos tolku poise da smrdi...i taka site ke go izbegavaa i ke bevme postedeni od mnogu neprijatni slucuvanja
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
човек може да има правилни погледи
на животот ... и пак да постапи
спротивно на тие погледи...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |