IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - Кумановци и нивниот темперамент
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кумановци и нивниот темперамент

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 21>
Автор
Порака
Josefina_m Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2007
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 608
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 06:00
dobro jutro izgleda sam propustila mnogo od interesni rabote pa i ovj cas po kumanovski.ne e loso da se znae nesto vise.ubavo sto ste pocnale da ga pravite i sto da produzuete ponovo.malko ima pogolemi opaske od nekoj drug govor ali ne e strasno moze da se podnese.vazna e dobra volja da se nauci i primenue.gledan deka se trudite da ga naucite samo pazite od mnogo trudenje da ne zatrudnite.(ovoj bese mala sala)намигнувањетрепкањеголема%20насмевка
zivej go zivotot najdobro sto znaes
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 06:19
ooo Жозефино па ти си била наша..добро јутро и на тебе,Среќна Нованамигнување
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 12:13
...svi smo nasi...
Кон врв
hr.lucky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Локација: Germany
Поени: 505
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hr.lucky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 14:12
slicnosti kumanovo i beograd dve gi znam trec'u sam gu zabravija a glasiv ovakoj:beograd ima dedinje kumanovo ima bedinje,beograd ima petlovo brdo kumanovo ima banevo trlo i koj gu znaz trec'u neka gu napise.
Кон врв
Josefina_m Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 608
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 17:41
Originally posted by hr.lucky hr.lucky напиша:

slicnosti kumanovo i beograd dve gi znam trec'u sam gu zabravija a glasiv ovakoj:beograd ima dedinje kumanovo ima bedinje,beograd ima petlovo brdo kumanovo ima banevo trlo i koj gu znaz trec'u neka gu napise.

e onoj treko e beograd gu ima adu ciganliju a kumanovo SREDOREK.a ima jos ednu slicnost beograd ima ZELENI VENAC a kumanovo ZELEN RID interesna rabota zar ne!!!!!

Изменето од Josefina_m - 04.Јануари.2008 во 17:44
zivej go zivotot najdobro sto znaes
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 23:38
Originally posted by buceslatko buceslatko напиша:

kako sto kavadarcanite i negotincite se poznati po vinoto i rakijata, prilepcanite po pivofestot, ohriganite po ezeroto, kumanovcite se poznati po losiot i nezgoden temperament....ste imale iskustvo so temperamenten kumanovec?

ко ти кажа ја, излажа ја те
Кон врв
EVIL-B Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2008
Локација: Norfolk Island
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EVIL-B Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 14:52
Ne znam za temperament...ama znam deka nisto ne gi razbiram koga zboruvaat.
Tie luge zboruvaat nekoj jazik koj e 60% Makedonski,30% Srpski i 10 % Bugarski.
Ako ako vazno e sto ste unikanti
Bill Collecta
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 19:04
А јас па мислев дека Битолчани имаат терсене карактер и темперамент
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 15:29
kumanovci se top luge, dalaverdzii
ja znaete li onaa" kumanovska rabota-ziva sramota"
apce
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 18:26
Vcera vo kumanovo se protestirase za Nezavisnos na Kosovo
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 20:55
искрено досега ништо убаво не сум слушнала за кумановците

но сепак најпрекрасната личност која сум ја запознала до сега живее таму така да може и да има нешто кај вас
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
tagar Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tagar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 21:57
ete vidis pa sga moze i da gi zasakas kumanovci
Кон врв
11-ka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 11-ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 23:26
Eve decki i ja da vi se prikljucu,Kumanovo e najbolji grad nema sto .A Kumanovci znaev najdobro da se druziv od svite drugi .
Ja sakam ljubovta bidejki me nauci da sakam...
Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 02:14
Originally posted by realna realna напиша:

искрено досега ништо убаво не сум слушнала за кумановците

но сепак најпрекрасната личност која сум ја запознала до сега живее таму така да може и да има нешто кај вас

Ja sm tj lik
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.