|
Кумановци и нивниот темперамент |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 21> |
Автор | |
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro jutro izgleda sam propustila mnogo od interesni rabote pa i ovj cas po kumanovski.ne e loso da se znae nesto vise.ubavo sto ste pocnale da ga pravite i sto da produzuete ponovo.malko ima pogolemi opaske od nekoj drug govor ali ne e strasno moze da se podnese.vazna e dobra volja da se nauci i primenue.gledan deka se trudite da ga naucite samo pazite od mnogo trudenje da ne zatrudnite.(ovoj bese mala sala)
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooo Жозефино па ти си била наша..добро јутро и на тебе,Среќна Нова
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...svi smo nasi...
|
|
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slicnosti kumanovo i beograd dve gi znam trec'u sam gu zabravija a glasiv ovakoj:beograd ima dedinje kumanovo ima bedinje,beograd ima petlovo brdo kumanovo ima banevo trlo i koj gu znaz trec'u neka gu napise.
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e onoj treko e beograd gu ima adu ciganliju a kumanovo SREDOREK.a ima jos ednu slicnost beograd ima ZELENI VENAC a kumanovo ZELEN RID interesna rabota zar ne!!!!! Изменето од Josefina_m - 04.Јануари.2008 во 17:44 |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ко ти кажа ја, излажа ја те |
|
EVIL-B
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2008 Локација: Norfolk Island Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam za temperament...ama znam deka nisto ne gi razbiram koga zboruvaat.
Tie luge zboruvaat nekoj jazik koj e 60% Makedonski,30% Srpski i 10 % Bugarski. Ako ako vazno e sto ste unikanti |
|
Bill Collecta
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А јас па мислев дека Битолчани имаат терсене карактер и темперамент
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kumanovci se top luge, dalaverdzii
ja znaete li onaa" kumanovska rabota-ziva sramota"
|
|
apce
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera vo kumanovo se protestirase za Nezavisnos na Kosovo
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
искрено досега ништо убаво не сум слушнала за кумановците
но сепак најпрекрасната личност која сум ја запознала до сега живее таму така да може и да има нешто кај вас |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
tagar
Нов член Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete vidis pa sga moze i da gi zasakas kumanovci
|
|
11-ka
Нов член Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve decki i ja da vi se prikljucu,Kumanovo e najbolji grad nema sto .A Kumanovci znaev najdobro da se druziv od svite drugi .
|
|
Ja sakam ljubovta bidejki me nauci da sakam...
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sm tj lik
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |