![]() |
|
Верувате ли на зборот ИЗВИНИ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 19> |
Автор | |
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veruvam koga doagja od iskrena licnost i koga e od srce kazano
![]() P.S EvAngelos i blueprayer Se izvinuvam sto vo posledno vreme nemam mnogu vreme da vi postvetam vnimanie
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ааај ке го прифатам ова зашто знам дека е искрено и од срце......иако не би ти простила зашто многу ми фалиш а верувам и на Ев.....еххххх колку сме дремеле ние 3 на мсн... ај сеа и јас сама си излегов од тема да се вратам....ДА ВЕРУВАМ.
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako mi dade...soodvetno...izvinuvanje
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Na kolena ?!?!?!?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
MOze i stoejki...samo neka e rezultat na otvorena iskrenost
Изменето од zbunet - 30.Јануари.2008 во 11:42 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не, не вярвам.
извини се казва, когато искаш да си измиеш ръцете, да излезеш от неудобна ситуация. има други начини да покажеш, че си сгрешил. |
|
![]() |
|
ANGELCHE ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
KAKO DA VERUVAM VO TOJ ZBOR KOGA NONSTOP GO SLUSAM I PAK SI TERA PO SVOE. JAS TOJ ZBOR GO IZGOVARAM DA KOGA KE ZGRESAM I NE JA POVTARAM ISTATA GRESKA PO 10000 PATI
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Retko...denes lugeto kazuvaat izvini i koga ne mislat taka...ili voopsto ne kazuvaat koga bi trebalo...
Ako procenam (ili vidam) deka covekot OD SRCE go misli toa i NAVISTINA saka da se izvini za nesto sto storil ili kazal, togas go prifakam izvinuvanjeto, a dali ke preminam preku storenoto...ZAVISI ZA KAKVA GRESKA SE RABOTI...(za sé sto ke storis ne mozes i da se izvinis!)..
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ke poveruvam...ednash,no ostavam vpechatok deka
vtora shansa za -izvini ![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
ke poveruvam,samo ako e iskren,od srce kazan
![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Se slozuvam so tebe,samo iskreno izvini e ona prvo izvini ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne e bitno dali veruva toj kon komu e upateno IZVINI, bitno e dali vo toa veruva toj so go kazuva
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
кај мене зборот ИЗВИНИ не постои...........
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Zosto si tolku los,pa sekoj sto zgresil ima pravo da se pokae i od srce da se izvini.Pa zarem ti nikogas ne si zgresil nesto i ne si se izvinil? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |