![]() |
|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 40> |
Автор | |
Magdalena_bt ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koga ke
go izgubis ona sto go sakas, ke prodolzis da zivees, no toj zivot e polos I od
smrtta. |
|
DON'T WORRY BY HAPPY
|
|
![]() |
|
samovilka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
![]() |
|
samovilka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
![]() |
|
![]() |
|
raging bull ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
stanete soblechete se
fatete se za madinja
ako brojot na madinja e 4
neprijatelot e dlaboko vo pozadina
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Cuvaj me kako zrno pesok vo pustina,
ako me izgubis nema lesno da me najdes. Mozebi site ke licat na mene ,no toa nema da bidam jas... ![]() |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
ova i go kazav na zenska na mojot najdobar drugar za nego.steta,go zagubi ![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
I togash koga moeto srce ke umre
znaj deka mojata dusha vecno ke te saka ![]() Za tebe ljubov moja.... ![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Ljubovta e kako vozenje avtomobil:
startuvas naglo, vozis prebrzo, a sopiras predocna... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
I da mi go dadat svetot za mene, da me napravat posilen I od Bog, niedna sekunda ne bi razmisluval, bi te uzbral tebe, namesto seto toa.
|
|
|
|
![]() |
|
Ако си бог биди ми утеха,
ако си отров усмрти ме, ако си љубов заведи ме, а ако си човек задржи ме. |
|
|
|
![]() |
|
Jas i Ti. Dvajca mladi koi imaat zaednicki sonista, no nie sme robovi na surovata realnost koja ni go unistuva sonot. Jas i Ti. Princeza i Princ od edna bajka so tazen kraj. Jas i Ti. Kopneeme za strast. Dve sonca koi svetat edno za drugo sploteni vo mreza od nadezi i sonista. Nie sme topol veter koi gi gali licata na onie koi znaat deka sme najdobar par
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Ништо не е случајно, ништо не се дешава без причина. Затоа бевме јас + ти. Бевме, не сме веќе сега сме ти + таа, јас + тој
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |