IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Најубави љубовни пораки и изјави
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најубави љубовни пораки и изјави

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 40>
Автор
Порака
Magdalena_bt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Ноември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Magdalena_bt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2006 во 21:11

Koga ke go izgubis ona sto go sakas, ke prodolzis da zivees, no toj zivot e polos I od smrtta.Broken%20HeartHeartBroken%20Heart

DON'T WORRY BY HAPPY
Кон врв
samovilka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2006 во 21:15
podaruvajki ti ja mojata ljubov
ti go podaruvam mojoy zivotHeart
821.jpg%20%28316588%20byte%29

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2006 во 21:27
prazninata sto ja ostava odumrenata ljubov e pogolema i podlaboka od onaa sto sme ja imale pred ljubovta
voskresnete la jlubovta ako mislite deka izumrela, vo vas e!Smilene e mrtva!
winangel
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2006 во 21:28
aritmetikata na ljubovta e cudna:
od 2 pravi 1,
a od 2-1
pravi 0!
angsbro
Кон врв
raging bull Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2006
Локација: Afghanistan
Поени: 145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2006 во 15:05
stanete soblechete se
fatete se za madinja
ako brojot na madinja e 4
neprijatelot e dlaboko vo pozadinaLOLLOLLOL
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 12:51
Cuvaj me kako zrno pesok vo pustina,
ako me izgubis nema lesno da me najdes.
Mozebi site ke licat na mene ,no toa nema da bidam jas...Heart
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 14:51
Originally posted by Betty Betty напиша:

Cuvaj me kako zrno pesok vo pustina,
ako me izgubis nema lesno da me najdes.
Mozebi site ke licat na mene ,no toa nema da bidam jas...Heart

ova i go kazav na zenska na mojot najdobar drugar za nego.steta,go zagubiConfused
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 15:19
I togash koga moeto srce ke umre
znaj deka mojata dusha vecno ke te saka

Za tebe ljubov moja....
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 20:56
Ljubovta e kako vozenje avtomobil:
startuvas naglo, vozis prebrzo, a sopiras predocna...Wink
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 20:58
I da mi go dadat svetot za mene, da me napravat posilen I od Bog, niedna sekunda ne bi razmisluval, bi te uzbral tebe, namesto seto toa.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 21:06
Ако си бог биди ми утеха,
ако си отров усмрти ме,
ако си љубов заведи ме,
а ако си човек задржи ме.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 21:10
Jas i Ti. Dvajca mladi koi imaat zaednicki sonista, no nie sme robovi na surovata realnost koja ni go unistuva sonot. Jas i Ti. Princeza i Princ od edna bajka so tazen kraj. Jas i Ti. Kopneeme za strast. Dve sonca koi svetat edno za drugo sploteni vo mreza od nadezi i sonista. Nie sme topol veter koi gi gali licata na onie koi znaat deka sme najdobar parExclamation
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 21:18
StarНе случајно љубовта е случајна и се се случува случајно, а дали можеби случајно знаеш дека дека неслучајно ТЕ САКАМ и се би дала случајно да бидам со тебе.Star
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 21:25
Ништо не е случајно, ништо не се дешава без причина. Затоа бевме јас + ти. Бевме, не сме веќе сега сме ти + таа, јас + тој
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.