![]() |
|
Разум или емоции? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 36> |
Автор | ||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
no ima edna vistina
samo silnite gi pokazuvat emociite slabite gi krijat |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|||
Sto e so mudrosta?. |
||||
![]() |
||||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|||
anakin, ne si vo pravo... nekogas mora silen da bides da gi skries emoziite, za da ne bi imalo povredeni... |
||||
![]() |
||||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|||
ДЕТЕ НА РАЗУМОТ. |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
![]() |
||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|||
OVA E SKROZ-NAJSKROZ TOCNO!!! BRAVO ANAKIN ( kako ne mi tekna mene...)
SILNIOT NE SE PLASI DA GI POKAZE EMOCIITE, ZASTO ZNAE DA SE NOSI SO POSLEDICITE
|
||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
seka i kejt
vie dvete dogovorite se za da si znam ![]() |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
kad bese razumot tamu bidnaa emociite
|
||||
![]() |
||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|||
И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СЕ РЕТКИ,А НАЈМАЛКУ СЕ ОНИЕ ШТО КАКО ВЕЛИТЕ ВИЕ СЕ "ХРАБРИ И НЕ СИ ГИ КРИЈАТ ЕМОЦИИТЕ ..."НО НЕ СЕ СВЕСНИ И НЕ ОБРНУВААТ ВНИМАНИЕ НА МОЖНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ И ПОВРЕДЕНИ ДУШИ ОКОЛУ СЕБЕ(ГАЗЕЊЕ ПРЕКУ ЖИВИ ТРУПОВИ...СЕБИЧНИ ДУШИ..м.з)!....ЦИНИЦКИ ПРИМЕР ЗА ИСТАКНАТА ХРАБРОСТ И ЕМОЦИИ... Изменето од zagor - 06.Февруари.2008 во 23:46 |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
![]() |
||||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|||
Znaci kontrola na emociite.Toa e vo red, no nie sme emotivni bitija i ne treba da gi potisnuvame cuvstvata,da ne dojde posle do frustracii , neurozi i sto ti uste ne. |
||||
![]() |
||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|||
Jas sum sekogash za emocii...pa kaj pukne...neka pukne...
|
||||
![]() |
||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|||
hmmmm, razumot ti veli toj e kockar ne ti treba, ama srceto ti veli go sakam i sega shto, ke poslusash srce????
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|||
Не реков дека треба да се потиснуваат, туку едноставно, да минуваат низ филтерот на разумот. Еднаш веќе реков дека човек без емоции е жив мртовец, како Мерсо... |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Koga sum lut i se deram mi velat deka sum pod vlijanie na emociite
|
||||
![]() |
||||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|||
Bravo IQ... ete dokaz ![]() ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |