IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - АВАТАРИ и ПОТПИСИ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

АВАТАРИ и ПОТПИСИ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 107>
Автор
Порака
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 00:00
luge ozbilno kako se klava slika kaj potpisot pleaseeeeeeeeee
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 22:42
Originally posted by Corporal^^ Corporal^^ напиша:

aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pomooooooosssssssssssssssssssss
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 23:06

kje go vmesesh linkot na ist nacin kako sto zakachuvash slika so toa sto pred linkot ke go napises kodot.....
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 23:14
Кој код?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 23:16
Originally posted by maja maja напиша:

kje go vmesesh linkot na ist nacin kako sto zakachuvash slika so toa sto pred linkot ke go napises kodot.....

kako?......
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 00:33

a ako moze nekoj da objasni po red...

kaj so se popolnuva za potpisot, nema ramka za link...

angelce srce, se obide da mi objasni ama ne odi....

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 08:53
Наогате слика од веб .. Копи и правите и на место на потпис пасте со тоа што имате преглед и ако се покаже сликичката ја снимате доле и толку...Без тревожење. Доколку се наога на вашиоот ПЦ.. Тогаш го копирате некаде на страна линкот од аватарот после имате линк каде можете да ја сместите на место на аватар сликата од пц-то.. Правите Копи пасте и ја префрлате на местото на потписот, бришете горе кај аватарот и вракате со копи пејст предходниот аватар назад.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 14:37
Грличка милата има нов потпис.. супер е многу ми се допага та на на на на
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 16:05
nate , sestro zlatna, izgleda samo ti imas zabelezano deka go smeniv potpisot
bas mi e milo sto ti se dopagja

Изменето од girl^^^
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 23:05
Originally posted by natalija natalija напиша:

Наогате слика од веб .. Копи и правите и на место на потпис пасте со тоа што имате преглед и ако се покаже сликичката ја снимате доле и толку...Без тревожење. Доколку се наога на вашиоот ПЦ.. Тогаш го копирате некаде на страна линкот од аватарот после имате линк каде можете да ја сместите на место на аватар сликата од пц-то.. Правите Копи пасте и ја префрлате на местото на потписот, бришете горе кај аватарот и вракате со копи пејст предходниот аватар назад.

boooooooooooooo complicated
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 16:00
Corporal^^^ ,  ko ke ides na tvojot profil za da go smenis, kaj sto pisuva

Потпис
Внеси потпис кој ќе биде прикажан во вашите пораки. (max 200 characters)

Кодови на форумот кои можат да се користат во потписот  

klikni na toa sto e kodovi na forumot i vo toj delot kaj sto pisuva
Images and Links  
My Link My Link
http://www.myWeb.com http://www.myWeb.com
My Email My Email

ke obrnes vnimanie na    i ke go kopiras na praznoto mesto kaj sto se pisuva potpisot  a na mestoto na  http://myWeb.com/smiley.gif  , ke ja pises adresata na slikata sto sakas da ja staves, a za da znaes koja e adresata na slikata, ke kliknes so desen klik i ke ides na properties i ke ja kopiras adresata sto ke ti se pojave pocnuvajki od http....

se nadevam sega ti e pojasno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 16:11
Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

<font style="color: rgb(255, 0, 255);" size="2"><span style="font-weight: bold;">nate , sestro zlatna, izgleda samo ti imas zabelezano deka go smeniv potpisot </span><br style="font-weight: bold;"><span style="font-weight: bold;">bas mi e milo sto ti se dopagja </span>

Гушкам многу...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2006 во 00:57
Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

Corporal^^^ ,  ko ke ides na tvojot profil za da go smenis, kaj sto pisuvaПотпис
           <span ="smText">Внеси потпис кој ќе биде прикажан во вашите пораки. (max 200 characters)

Кодови на форумот кои можат да се користат во потписот   klikni na toa sto e kodovi na forumot i vo toj delot kaj sto pisuva</span><table cellpadding="1" cellspacing="0" width="100%"><t><tr><td ="bold" width="63%">Images and Links</td>
        <td width="37%"> </td>
       </tr>
       <tr>
        <td ="text" width="63%"></td>
        <td width="37%"></td>
       </tr>
       <tr>
        <td ="text" width="63%">My Link</td>
        <td width="37%">My Link</td>
       </tr>
       <tr>
        <td ="text" width="63%">http://www.myWeb.com</td>
        <td width="37%">http://www.myWeb.com</td>
       </tr>
       <tr>
        <td ="text" width="63%">My Email</td>
        <td width="37%">My Email</td></tr></t></table> ke obrnes vnimanie na    i ke go kopiras na praznoto mesto kaj sto se pisuva potpisot  a na mestoto na  http://myWeb.com/smiley.gif  , ke ja pises adresata na slikata sto sakas da ja staves, a za da znaes koja e adresata na slikata, ke kliknes so desen klik i ke ides na properties i ke ja kopiras adresata sto ke ti se pojave pocnuvajki od http....se nadevam sega ti e pojasno

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

thanks a lot src i na tebe natuske
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2006 во 02:27
abe pak ne mozi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa kolku se nerviram!!!!! aj nate sabota ako imame pojke vreme ke mi naprajs ti ako ne zdravje
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 107>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.