|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 107> |
Автор | ||||||||||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
luge ozbilno kako se klava slika kaj potpisot pleaseeeeeeeeee
|
||||||||||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||||||||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pomooooooosssssssssssssssssssss |
||||||||||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||||||||||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
|
||||||||||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||||||||||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Кој код?
|
||||||||||
|
||||||||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
kako?...... |
||||||||||
|
||||||||||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
a ako moze nekoj da objasni po red... kaj so se popolnuva za potpisot, nema ramka za link... angelce srce, se obide da mi objasni ama ne odi.... |
||||||||||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||||||||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Наогате слика од веб .. Копи и правите и на место на потпис пасте со тоа што имате преглед и ако се покаже сликичката ја снимате доле и толку...Без тревожење. Доколку се наога на вашиоот ПЦ.. Тогаш го копирате некаде на страна линкот од аватарот после имате линк каде можете да ја сместите на место на аватар сликата од пц-то.. Правите Копи пасте и ја префрлате на местото на потписот, бришете горе кај аватарот и вракате со копи пејст предходниот аватар назад.
|
||||||||||
|
||||||||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Грличка милата има нов потпис.. супер е многу ми се допага та на на на на
|
||||||||||
|
||||||||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
nate , sestro zlatna, izgleda samo ti imas zabelezano deka go smeniv potpisot
bas mi e milo sto ti se dopagja Изменето од girl^^^ |
||||||||||
|
||||||||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
boooooooooooooo complicated |
||||||||||
|
||||||||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Corporal^^^ , ko ke ides na tvojot profil za da go smenis, kaj sto pisuva
Потпис Внеси потпис кој ќе биде прикажан во вашите пораки. (max 200 characters) Кодови на форумот кои можат да се користат во потписот klikni na toa sto e kodovi na forumot i vo toj delot kaj sto pisuva
ke obrnes vnimanie na i ke go kopiras na praznoto mesto kaj sto se pisuva potpisot a na mestoto na http://myWeb.com/smiley.gif , ke ja pises adresata na slikata sto sakas da ja staves, a za da znaes koja e adresata na slikata, ke kliknes so desen klik i ke ides na properties i ke ja kopiras adresata sto ke ti se pojave pocnuvajki od http.... se nadevam sega ti e pojasno |
||||||||||
|
||||||||||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Гушкам многу... |
||||||||||
|
||||||||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa thanks a lot src i na tebe natuske |
||||||||||
|
||||||||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
abe pak ne mozi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa kolku se nerviram!!!!! aj nate sabota ako imame pojke vreme ke mi naprajs ti ako ne zdravje
|
||||||||||
|
||||||||||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |