IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2008 во 18:47
фала khaleefah, средив  работа

го активирав преку Activation Assistant for Microsoft Officeнамигнување
Кон врв
VladimirCHE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 117
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VladimirCHE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 21:17
Zdravo. mi treba mala pomos kako da dojdam do free download na

PUNCH PRO HOME DESING SUITE PLATINIUM 10
Кон врв
hanc_mk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hanc_mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 22:00
Здраво!!! Имам еден проблем и немам решение за него па затоа се обраќам за ПОМОШ.
Имам Windows Vista Home Premium и не можам да инсталирам дривери за Sony Ericssson, ја симнав новата верзија на драјвери од официјалниот сајт на Sony Ericsson специјално наменета за виста и кога ќе ја стартувам ми се појавува

FAILD TO LOAD RESURCE!!!

Потоа се инсталира и работи но целиот систем кочи.

Ако има некој решение нека ми помогне. Однапрд благодарам.
Кон врв
cakalov.p Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Јануари.2008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cakalov.p Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 21:48
jas,sum nov vo forumot,i imam problem so PIP-ovite vo DVBDream,i ALTDVB.Na osnovnite prozorci gledam programa a na pip ne se otvaraat. Problemot e najverojatno vo podesuvanjeto na DIRECT SHOW,no jas ne uspeav da gi sredam.Pozdrav Pero !
Кон врв
kuzmanov Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kuzmanov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 13:50
Znae li nekoj kako moze da se snima od winamp shoutcast tv ima dobri koncerti pustaat pa dodeka gi gledas da se snima nesto ne ce da e loso.pozdrav
Кон врв
GePaRD Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2008
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GePaRD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 02:27
Како да наместам кога идам на STAND BY, да не биде само мониторот на STAND BY туку и хард-дискот. Однапред ви благодарам.
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
Кон врв
carter Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Јануари.2007
Поени: 138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај carter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 21:43
Aj dajte nekoj predlog za dobro programce za rezanje CD i DVD zs mi se zaeba nesto nerovo za trajno izglea:)Itno mi e zs nemozam da rezam:(
Кон врв
GePaRD Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2008
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GePaRD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 12:15
Originally posted by carter carter напиша:

Aj dajte nekoj predlog za dobro programce za rezanje CD i DVD zs mi se zaeba nesto nerovo za trajno izglea:)Itno mi e zs nemozam da rezam:(

Blaze Media Pro
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 01:13
Дечки , имате ли некој предлог оти вака сам веке ми пукна филмот , пробав еден куп програми и се нешто ми фали.
Снименото видео од ДВБДрим е во МПГ фајл а сакам да го конвертирам во ДВД сосе превод кој пак е СРЦ фајл па дали е тоа можно и како?
Еве пробав нешто и сеа со Subtitle Workshop пробувам да направам ДВД титл-превод но кога го ставам филмот за да го сихронизирам со преводот ми јавува " Invalid first byte of EMBL ID: 00 " .....   АКО ЗНАЕТЕ ШТО Е ОВА ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ

Изменето од MAKEDON-FILIP - 02.Февруари.2008 во 09:41
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
Кон врв
goran_rocer Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Февруари.2008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goran_rocer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:06
potrebna mi e pomos od nekoj sto dobro ja poznava visual basic 6.0.se prasuvam dali ima nacin da se napise kod na command button so koj ke se izvrsuva prebaruvanje na zbor koj se naoga vo DBGrid odnosno vo odredena basa na podatoci.ako nekoj znae nesto poveke okolu toa neka pise na goran_rocer@live.com.
Кон врв
pitbull Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Февруари.2008
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pitbull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 03:11
Има некој клуч за касперски 7
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 13:32
http://thepiratebay.org/tor/3703410/Kaspersky_Internet_Security_7_Activation

Само ќе го симнеш со torrent клиент (utorrent, bitcomet, bittorrent...)
Работи, проверено
ПОЗДРАВ

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 14:39
Имам осумјазичен речник, но не работи без CD. На кој начин да ја внесам целата папка во виртуелниот CD-ROM на Alkohol 120%?
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 17:01
si probal preku DAEMON TOOLS?
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.