|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 55> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала khaleefah, средив работа
го активирав преку Activation Assistant for Microsoft Office |
|
|
|
VladimirCHE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo. mi treba mala pomos kako da dojdam do free download na
PUNCH PRO HOME DESING SUITE PLATINIUM 10
|
|
hanc_mk
Нов член Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво!!! Имам еден проблем и немам решение за него па затоа се обраќам за ПОМОШ.
Имам Windows Vista Home Premium и не можам да инсталирам дривери за Sony Ericssson, ја симнав новата верзија на драјвери од официјалниот сајт на Sony Ericsson специјално наменета за виста и кога ќе ја стартувам ми се појавува FAILD TO LOAD RESURCE!!! Потоа се инсталира и работи но целиот систем кочи. Ако има некој решение нека ми помогне. Однапрд благодарам. |
|
cakalov.p
Нов член Регистриран: 20.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas,sum nov vo forumot,i imam problem so PIP-ovite vo DVBDream,i ALTDVB.Na osnovnite prozorci gledam programa a na pip ne se otvaraat. Problemot e najverojatno vo podesuvanjeto na DIRECT SHOW,no jas ne uspeav da gi sredam.Pozdrav Pero !
|
|
kuzmanov
Нов член Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znae li nekoj kako moze da se snima od winamp shoutcast tv ima dobri koncerti pustaat pa dodeka gi gledas da se snima nesto ne ce da e loso.pozdrav
|
|
GePaRD
Група Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да наместам кога идам на STAND BY, да не биде само мониторот на STAND BY туку и хард-дискот. Однапред ви благодарам.
|
|
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj dajte nekoj predlog za dobro programce za rezanje CD i DVD zs mi se zaeba nesto nerovo za trajno izglea:)Itno mi e zs nemozam da rezam:(
|
|
GePaRD
Група Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blaze Media Pro |
|
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки , имате ли некој предлог оти вака сам веке ми пукна филмот , пробав еден куп програми и се нешто ми фали.
Снименото видео од ДВБДрим е во МПГ фајл а сакам да го конвертирам во ДВД сосе превод кој пак е СРЦ фајл па дали е тоа можно и како? Еве пробав нешто и сеа со Subtitle Workshop пробувам да направам ДВД титл-превод но кога го ставам филмот за да го сихронизирам со преводот ми јавува " Invalid first byte of EMBL ID: 00 " ..... АКО ЗНАЕТЕ ШТО Е ОВА ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ Изменето од MAKEDON-FILIP - 02.Февруари.2008 во 09:41 |
|
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
|
|
goran_rocer
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potrebna mi e pomos od nekoj sto dobro ja poznava visual basic 6.0.se prasuvam dali ima nacin da se napise kod na command button so koj ke se izvrsuva prebaruvanje na zbor koj se naoga vo DBGrid odnosno vo odredena basa na podatoci.ako nekoj znae nesto poveke okolu toa neka pise na goran_rocer@live.com.
|
|
pitbull
Нов член Регистриран: 17.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има некој клуч за касперски 7
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://thepiratebay.org/tor/3703410/Kaspersky_Internet_Security_7_Activation
Само ќе го симнеш со torrent клиент (utorrent, bitcomet, bittorrent...) Работи, проверено ПОЗДРАВ |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам осумјазичен речник, но не работи без CD. На кој начин да ја внесам целата папка во виртуелниот CD-ROM на Alkohol 120%?
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si probal preku DAEMON TOOLS?
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |