IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Животински и растителен свет
  Активни теми Активни теми RSS - Животни - општа дискусија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Животни - општа дискусија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11121314>
Автор
Порака Обратен редослед
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 20:50
вие изглеа секој пат сакате нешто шо нема да го добиете......
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 20:48
jas go sakam toj crniot....lele kakov lepotan.......
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 20:39
Овие коњчињата ми се допаѓаат.Ми делуваат доста елегантни, грациозни.Би сакала да имам свој :))
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 19:41
ги виде ли првите 4 коњапоздрав
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 19:11
 mrazam mackiiiii mnogu se zlobni....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 19:06
што е ова.......не сте научени да галете изглеа......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 19:02
hahahaha, i jas mrazam macki....auuu odvratni mi se....
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 19:00
Нешто што не поднесувам се мачки .И јас како те*е Синдарела.Но ова не значи дека не сакам животни.БАРЕМ ГИ ИМАМ ВО ДОВОЛЕН БРОЈ ДОМА,ОД СЕ ПО НЕШТО:)
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 18:58
а мачори.........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 18:57
леле ама ич њеќам мачки аууу
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 18:50
аааааааааа фамата со девојките и коњите......

ама пак ја си сакам скоро секој вид од животни ама нај милени ми се мачки...рррррррррррр......и дчукели.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 18:38

lele najmnogu sakam crni konji!!!

steta so ne se gledaat drugite 4 sliki....a od so se?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 18:31
нели е убавец
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 18:28
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

koi vi se omileni zivotni???

jas najmnogu od se na svetot sakam KONJ....mnogu sakam....najgolema zelba mi e da javam konj...i da imam svoj ranch so  konji....itn....:)

a pokraj konji sakam i ptici ko so se paunot, kolibrite...sakam i pingvini, sakami glodari...itn....ama sepak najmnogu sakam konji:)

ова мислам дека доволно кажува

Изменето од Синдарела
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11121314>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.