IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Офтопик II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Офтопик II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 339>
Автор
Порака Обратен редослед
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Статус: Офлајн
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 05:08
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 05:03
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Aaaa тешко тоа ...си се логирам јас..кога не ми се спие...како сега...криза за цигарче што не смеам да го запалам....

...ама запалив...
така да...форумов е место ..за тие како мене

zavisnici голема%20насмевка

a jas si rekov gotovo go najdov lekot ama za tebe izgleda nema LEK

Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 05:00
Aaaa тешко тоа ...си се логирам јас..кога не ми се спие...како сега...криза за цигарче што не смеам да го запалам....

...ама запалив...
така да...форумов е место ..за тие како мене
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 04:56
плазење

туку глеј сега

ај за да си легнуваме порано од утре еден од нас да не иди ова време ааааа? па другиот ќе нема желба да се логира и со тек на време нема никој од нас да иди толку рано и ќе се излечиме ааааа голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 04:53
Воздржи сееее....мораш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 04:52
и кога ги напрај бе бајадеро една 210999 збунетост

изненадување

ме нема некој ден ииииииииии...........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 04:51
не мом да се воздржам

абе многу сакам бабички од 25 год голема%20насмевка

големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 04:49
---------

Originally posted by Iron Man Iron Man напиша:

љубов.......Членови онлајн: Iron Man, ФорумскаБаба

Iron...полека бре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 04:35
hasta la vista (XP) babe голема%20насмевка
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 04:18
Хаста ла виста ... бејби кул бакнеж големо%20гушкање
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 04:15

E tek sega me razmrda....
Hasta la vistaaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 04:03
мааа и ову ноч није мој дан плазењетага
кое , какво пишување изненадувањезбунетост
па добро за размрдување прсти и не треба многу трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 03:58

neizvesnosta...ubiva ...

a nekoj...pogresi koga rece...deka ne mu e nokta ... ..koja inspiracija za pisuvanjee ..mene mi treba inspiracija za samo da iskopiram, ili da gi mrdnam prstive
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 03:39
поет збунетост бре бре плазење
само да има надеж ма голема%20насмевка
а вака ... срце ке ми пукне ...
знае што сака
но никако не се научи
да го држат во неизвесност....
ако ме нешо мани...ти си крива...плазење
или пак твојто срце...и имај на ум ... дека ако биде нешто ке треба да ми го даваш трепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 339>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.