|
Колку деца сакате да имате? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мажко и женско
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 ili...10-tina...barem dodeka ne ti "padne' mushko,
...barem taka e po ...makedonskive sela! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас бидејќи живеам по Македонскиве градови....едно девојче ми е доволно.....и така тоа само ми ја вади душата замисли да има повеќе такви |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби родителите мислат дека едно дете им е доволно, но животот кажува друго. Деновиве една лоша случка ме натера да сватам дека многу убаво е кога имаш брат, сестра, луге на кои знаес дека мозес да се потпрес, да поделис и да ти олесни. Затоа, мамамд вели-нема мислење-издржливо е уште едно..две... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1 - машко 2 - машко и 3 - пак машко ......
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pet bebushki....i site mashki
|
|
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И едно ми е доволно
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku shto...imam!
|
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sakam da imam dete
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha,..i shto ke pravish ...podocna ,..koga nema da mozesh da go pravish toa shto sega go pravish?
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..nemoj vaka.....
jas se shto sakav ..si imam veke....
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne sakam da imam...
ne e zatoa sto ne sakam deca tuku gledajki ja nepravdava vo svetov i da ga go gledam moeto dete kako se maci ne ne ne ne, jas nema da go podnesam toa. I ako nekoj mi go pipne? Ne, ne, ne... ke go zadavam. I baska sto ke bidam ocigledno prezashtitnicki nastroena jas ke budam numero uno za upropastuvanje na negoviot zivot. Taka da - kategorichno ne.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам што да кажам,а да не бидам сватен погрешно ,,..,,.,,туку ,,,...,,,.,, Кој ги сака децата повеќе од Господа ,не е достоен за него! Препушти се слободно на огнот што го гледаш ,држејќи се по добри правила,ако сакаш да видиш радост !!! Тоа се вика ревност за добри дела ! Јас сакам многу деца Изменето од goran-twin - 24.Мај.2012 во 10:35 |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |