|
- 1001 Ноќ - Помогнете =( ! |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 22> |
Автор | ||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej, ova seriozno? oo pa ne gledam togas, bezvrska, kje se razocaruvam:) |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...g-ga Nanidad ke surfa po net i ke zapoznae eden tip od Azerbejdzan ,so kogo ke ostvari sredba ,koja ke vrodi so plod...ke mu rodi na adzijata uste eden sin,koj ke go ozenat so vnukata na Seval.
....Kerem ke se razvede od Seherzad,i ke ja zeme sestrata na Ajse..
..Onur ,za zal na nekoi ovde,ke umre od neredoven seks,a Seherzad ke se onaduva sekoja vecer so soferot na adzijata...Faruk
....Gani slucajno,ke se zacleni na forumot na IDIVIDI i ke se zapoznae so edna moderatorka od istiot so koja ke ima 8 deca..
....Fusun ke mi dojde na srede son ..ke me razbudi ...i ke fatam uplav ...ke mi se zdrvi zasekogas..
...prezemen kom.od temata ..sto sonuvavte nokeska.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stavrno e dobar filmot, jas ne go gledam
|
||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вечерва, не гледав и јас.. ај некој накратко, ако може
да каже што се случуваше !!!
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па,вака.. на Али Кемал и Џансел им кажаа дека ббебето шо го носи е машко и решија да го крстат Ахмет..Каан избега од школо и го пресретна киднапер на деца,но полицијата на време го фати..Керем и призна на мајка му дека ја сака Шехерезад и реши да оди некаде на крстарење пред свадбата,затоа што не може да поднесе да гледа како таа се венча со Онур.. |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала калипсо...
Уф колку ми е жал за Керим... а и за Бену, шо убав пар ми се ...!!!
|
||
|
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на онур му се допадна венчаницата...керем сака да замине од бинјапи,па мајка му го убедуваше да остане..михрибан почна да работи како преведувач и му кажа на онр дека имало неколку писма за некој тендер и дека пропуштиле да аплицираат,па онур отиде да разјасни се со керем,ама типов си замина и ништо од муабетот...на каан не му се допаѓаат другарчињата во школо(затоа што не го прифатија баш) и реши да си замине од школо..кога дознаа дека го нема се крена прашина..мислеа дека го киднапирале луѓето ка карабаш,ама малиов налета на еден чуден тип како што ми изгледаше-сакаше да си го собере каан,ама полицијата го фати навреме...инаку додека седеа во холдингот сите на куп собрани(чекаа вести од каан) онур се изнервира и рече нешто во стилот: што сакаат овие луѓе од СИН МИ...и на керем некако не му беше сеедно...откога го најдоа каан ги викнаа во полиција и онур сакаше да се степа со тој типот...па се вратија кај шехерезад дома и дојдоа бурхан и надидан да и го дадат поклонот што и го купија за свадбата(сет од дијаманти)..бурхан и онур си направија малку муабет за минатото..ништо посебно..на друго не ми текнува...надидан му се јави на али кемал да праша како е,а овој пак ја израдува дека чекаат син заврши како фисун бараше млеко а дома немаше па бесот им го истури на слугинките и сакаше да ја удри таа помалата(како ли се викаше -нема врска) и гани ја спречи а фисун пак уште погласно почна да вика и тогаш се вратија бурхан и надидан и се зачудија од однесувањето на снаа им,а гани им вика:незнам како али кемал ја трпел толку време,јас да бев одма ќе си заминев...
е извини што е некако нејасно и нафрлено ама ме мрзеше да пишувам во раскажувачки стил едит: пак закаснив...секогаш има побрзи од мене Изменето од ma4kica - 15.Декември.2009 во 23:46 |
||
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...разбрав.....а таа малата слугинка што го симпатише Гани...
се вика Ајше...
ma4kica ....
|
||
|
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хаха мислев дека се вика Ајше,ама многу слично ми дојде со таа што ја избркаа од работа,па викам да не истропам некоја глупост
pcelke |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...samo Чак Норис moze da ja legne Шеxерезад...koga saka,i vo bilo koe vreme.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вечерва па и оваа Шехерезад ме изнервира...
како можеше така да постапи ???
|
||
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма остај се, нашла па зашла.
Туку, Онур Онур, не оставај ме да венам, јас за тебе и вера ќе сменам.. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
revizor
Нов член Регистриран: 16.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од revizor - 16.Декември.2009 во 22:49 |
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |