|
Плачење |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 29> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Nie mazistata na placeme ! Smrc...aj ma daj mi...smrc...ama samo ednas i umen ke bidam i nema odma da sednam na forum...smrc...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si odvoiv del od denot za placenje i staviv natpis na vrata-NE PRECI i dokolku propustam termin,drug den go nadoknaduvam
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па мислам дека нема човек што не плачел во животот... тоа е факт и нема тука што да се лажеме. Ако го тргнеме на страна она детското плачење, како надвор од оваа тема, можам да кажам дека во животов сум плачел само неколку пати (на прсти се брои). Не сум плачко воопшто! Но тие неколку пати биле со крокодилски солзи, кои лееле незапирливо, како порој кој се цеди по образите, а произлезени од навистина големи емотивни моменти и доаѓале од дното на душата. Па луѓе сме, не сме камења... (нема тука машко - женско)... тоа е природна појава и претставува начин на ослободување на болката, тешкотијата, загриженоста, а понекогаш и на љубовта..... |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum najgolemata plachka na svetov..
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se place pred sekogo,nekoi edvaj cekaat da ja vidat taa slika,pa ako mnogu im se dopadne,moze i pocesto da ja predizvikuvaat
|
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ги запирајте солзите!
Човечки е да се исплачеме.Машко,женско...не постои разлика во емоциите.Сите исто плачеме,исто тагуваме,исто се радуваме. Пуштете ги солзите да си го пронајдат патот до надвор.Во спротивно,ако не бидат пролеани однадвор,ќе направат рез одвнатре. |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плачењето е слично со ураганот;после него сме помирни
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле колку ми е мило што конечно немам потреба за плачење, се ми е толку убаво... што би се расплакла
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Placenjeto e dobar lifting za ocite,posle terapijata licam na japonka
|
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja posle plachenje licham na panda
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се трудам да не плачам.ако почнам....се плашам дека ќе си го поплавам станот
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска пак гледав филм... беше тажен... што значи пак плачев
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секое сабајле ми плаче левото око....а јас не плачам, оно самото....и така секое утро
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... jas si placam nasamo... nesakam pred drugite da pokazam slabost...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |