IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што имате повеќе: пријатели или непријатели?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што имате повеќе: пријатели или непријатели?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 16>
Автор
Порака
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Статус: Офлајн
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2010 во 14:18
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

Pa da!!! interesot e presuden ama ne sekogash...mozhebi bez interes samo poradi razlichniot stav da ti stane neprijatel
...diplomatija...?? zavisi na koja frekfencija se situaciite....nekogash se na mnogu nisko nivo..

И кога пријателот ќе стане непријател прашање е кој е поопасен, оној непријател што од секогаш ти бил тоа или овој новостекнатиот до вчера пријателзбунетост
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
eptendosadno1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ

Регистриран: 30.Март.2010
Поени: 1149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eptendosadno1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2010 во 14:22
Originally posted by gazela gazela напиша:

Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

Pa da!!! interesot e presuden ama ne sekogash...mozhebi bez interes samo poradi razlichniot stav da ti stane neprijatel
...diplomatija...?? zavisi na koja frekfencija se situaciite....nekogash se na mnogu nisko nivo..
И кога пријателот ќе стане непријател прашање е кој е поопасен, оној непријател што од секогаш ти бил тоа или овој новостекнатиот до вчера пријателзбунетост

Зашто филозофирање ?????

Па имаме една “ ХРИСТИЈАНСКА “ мисла , користете ја :

Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje.

Значи нема непрјатели , има само луѓе со проблеми , ако го решиш нивниот проблем , добиваш пријатели по автоматизам .

Изменето од eptendosadno1 - 25.Јуни.2010 во 14:25
Тишината е гласникот на почетокот , пссс...т .
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2010 во 14:30
Стварно зошто филозофирањезбунетостпа јас еве гледам со разбирање а ти?намигнување
збунетост
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
eptendosadno1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ

Регистриран: 30.Март.2010
Поени: 1149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eptendosadno1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2010 во 14:34
Originally posted by gazela gazela напиша:

Стварно зошто филозофирањезбунетостпа јас еве гледам со разбирање а ти?намигнувањезбунетост

А јас ...
Тишината е гласникот на почетокот , пссс...т .
Кон врв
Hedonistka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Shapeshifter

Регистриран: 17.Јуни.2010
Поени: 282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hedonistka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2010 во 15:06

Prijateli imam povejke a ako imam neprijateli tie se ignorirani od mene i voobshto ne mi se nikakov faktor vo zivotot taka da se se sveduva na toa deka mozi i da imam ama ne gi percepiram neprijatelite..
If you are reading this, get a life!
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2010 во 18:36
Прашуваат мудрец колку вида пријатели има. 
Три – одговара тој. 
Пријател како храната – секој ден го барам. 
Пријател како лекот – го барам само кога ми треба. 
Пријател како болеста – секогаш тој тебе те бара.

Епа сега направете си математика.....
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2010 во 19:36
ne e losho i neprijateli da imash!...inache,...pekmez ke te napravat ...samo prijatelite.
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 14:43
Nitu ednite , nitu drugite ne mi trebaat vo golem broj ....
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 14:57
PRIJATELI VISTINSKI SAMO NEKOLKU, A ZA NEPRIJATELI NE ZANAM NE GI BROJAM!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2010 во 18:22
Samo 4 vistinski prijateli,pa zaedno odime protiv neprijatelite.
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 12:28
зависи во што сакаш да веруваш
јас верувам дека имам повеќе пријатели
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 12:32
zar ne e toa edno isto????изненадување
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 12:44
исто е, како не ?
јас верувам дека сум висока русокоса
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 12:45
i jas veruvam vo toaголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.