|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 54> |
Автор | |
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE sum ljubomoren
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SUM
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....љубоморна..не,но секакам да ме прави будала
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е како да не бидам?
морам малку...повремено...колку да не се олабави превише |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku mozda sum ali ne preteruvam
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas kazav deka sum i TACKA ne mnogu ali tuje negde
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma kako MNOGU daj opraj se bidi malku i tacka
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogas DAAAAAAAAAAAAAA...
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
goodhard
Нов член Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj kazete kolku ste ljubomorni vo vrskata/brakot?
I dali vasiot partner e ljubomoran na vas :) Eve jas ke kazam za mene: jas sum ljubomorna ama so granici znaci ako vidam deka ne e nesto kako sto treba, ne deka me e stra deka nekoja ke mi go prezeme partnerot, nego ne sakam da me pravat budala.A mojot sakan e tolku mnogu ljubomoren sto me poluduva ponekogas pomisluvam na razvod samo zaradi ljubomorata pocna da me gusi ama od drugata strana tolku mnogu go sakam sto se ke dadam od sebe da mu dokazam deka nema razlog za taa ljuomora, i se ke bide super... inace imam savrsen brak ali ljuomorata ufffff ja mrazam |
|
гјувеза
Група Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Психолозите велат дека љубоморни се оние луѓе кои се несигурни во себе и мислат дека некој друг е подобар од нив и би ги загрозил или превземал она што е нивно.Не е само љубомораta во врската со партнерот лоша,туку таа е уште полоша кога е од страна на колеги,комшии,пријатели,затоа што овде нема емоции ,овде има желба да те сруши или уништи.Затоа има една убава поговорка која се трудам цело време да ја ставам како потпис но негде грешам не ми иде,не се покажува а таа гласи и се однесува на љубоморните или завидливите луѓе:"Не се радувај ако некој прави чекор назад.....можеби зема залет"!
Инаку со маж ми заедно работиме и сите се чудат како може да биде толку рамнодушен кога некој ќе ми се пушта и сл. а тој вели вака..се додека се се случува пред мои очи уво не ми чуе.....И навистина немам таков проблем сепак јас мислам дека тоа е до карактерот. Изменето од гјувеза - 06.Април.2009 во 14:39 |
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomoren sum samo koga ke se odnesuva ladno sprema mene e toa me unistuva nacisto mislam deka ke poludam i milion glupi idei ke mi se svrtat niz pametot . Se prasuvas da ne sum i dosadil veke da ne prestanala da me saka. Ali koga ke dobijam barem edna nasmevka togas omeknuvam kako pamuk i sum presreken apa guska ili baknez a za poveke ic da ne zboram.
Ali se nadevam deka ke pomine se toa i se ke bide kako sto treba |
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomora Neam Nesho Posebno Mn Sum Laden i Toa me plasi da ne misli ona da ne ne ja sakam oti ne i ljubomoram.
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, ako mu e poubavo nekade nadvor od mojot ili zadnickiot zivot, slobodno moze da si go odbere toj kako negov nov zivot.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |