|
Што мислите за новиот спот на Милчо Манче |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 21> |
Автор | ||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas taka...ama za nasite ne morase da se dava 180000 eura...tie i taka sami idaat...
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA I NIE SE SMEEME NA ENGLESKIOT HUMOR ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[/QUOTE] Kakov crn CEL svet, svetot nema poim i ne go interesira sto se slucuva kaj nas!(dokolku nie ne go zainteresirame, bidejki svetot ima dovolno problemi samiot so sebe). I go pokazhavme spotot na edna prijatelka germanka, kako na stranec koj ne ja znae MK i komentarot beshe:" Disney estetika. Nekoe mesto kako so mnogu fantazija, so mnogu sliki, boi, no nishto ne mi e jasno, za shto se zboruva, za shto e reklamata i posle ova nemam nikakava posebna impresija. Ne me motivira da se zainteresiram za Makedonija i da pobaram neshto na internet." Ete eden primer. 190 000 evra. Sramota. Zhal mi e, Milcho e golem rezhiser, ama reklamava ne mu e nishto posebno, nema efekt i definitivno ne ja izvrshuva celta za koja e napravena. Reklami od IST tip za Turcija, Hrvatska, Crna Gora, Ermenija,Maroko itn (gi kazhuvam samo onie koi sum gi videla so sopstveni ochi) se prikazhuvaat na CNN. So NISHTO ne se razlikuva (odvojuva) nashata za da ja zapamtat kako posebna ili avtentichna. [/QUOTE] OVAA REKLAMA NE E ZA NEKOJ STO NEZNAE NITU KADE SME ... OVA E ZA NASITE KOJ SE RASTRKANI NA SITE STRANI ... [/QUOTE] Greshka si, Marko-Antoni. Mene (i na mnogute makedonci po svetot-rasprsnati) reklama za mojata MK ne mi treba. Ovaa reklama e za afirmacija i ponuda za turistichka destinacija na Makedonija za onie koi ne ja znaat i nemaat POIM kade se naogja (Makedonija). Изменето од chuchuliga - 26.Декември.2008 во 22:04 |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KOGA MOZE 10.000.000 $ DA VREDAT CEVLITE NA NOVINAROT STO FRLI PO BUSH ... VEROJATNO VREDI DA SE DADE 180.000 EU ... PA DA SI UZIVAME ... DOBRO RECE NEKOJ GLEDAC ... NOVINARITE I TELEVIZIITE DA SNIMAT STO SE IMAME TUKA ... SAMO ZABEGUVAM OD TEMATA ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AKO E ZA REKLAMA ... ZA TURISTI ... SE ZNAE ... TREBA PIRAMIDA NA SONCETO, PIRAMIDA NA MESECINATA I PIRAMIDA ZA INICIJACIJA ... JAS LICNO IMAM VIDENO KADE IMA TOA ... I IMAM NA IDIVIDI PISUVANO ZA TOA ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......spotot e ogledalo na Makedonija !!!!liçno ,mozam da kazam deka ne e los.......mozelo i podobro ,ama vo globala e dobar......so nasite komentari samo pokazuvame kolku sme iskompleksirani od naseto minato........za mene vo taa minuta ja vidov Makedonija.....neznam za vas....koga moze Turcija da se gordee so nejzinite istoriski spomenici igrata na dervisite ,zosto nie da naogame mana.....
aa da! ,spotot na Gruzija e vsusnost spot ,na Gruziskata grupa koja se vika "Gruziska Legenda" .so toj spot bese promovirana turneata na grupata niz Evropa.... Изменето од marija1000 - 26.Декември.2008 во 22:51 |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кои натписи??? |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VR, moira |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Проблемот е во тоа што на нас никако не ни се погодува... Едни се жалат дека „премалку било прикажано„ други дека „секвенците прекратко траеле„... И сега оди погоди им на двете страни, веројатно Милчо ја нашол средината, затоа никој не е задоволен... Мислам дека читајки ги повеќето коментари се заборава дека спотот трае 60 секунди.... Што се однесува до модерното и традиционалното, мислам дека и тука неможат да се задоволат сите желби во тие 60 секунди... Сепак мислам дека ТЕМАТИКАТА на спотот е „ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ ВРЕДНОСТИ„ или како што самиот назив кажува „МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА„, па така е и представена... Инаку самиот факт дека спотот само за неколку саати привлече огромно внимание не само кај македонската јавност туку пошироко,(Откако внатрешната ситуација во Грција делумно се потсмири, Грците повторно се свртија кон Македонија. Овојпат, грчките духови ги вознемири спотот на Милчо Манчевски, “Македонија е вечна“), сам по себе зборува дека спотот ќе биде успешен... Имајки во предвид дека првиот спот емитуван на CNN, многумина од нас не ни беше ниту познат, ниту пак дигна некоја особена „ПРАШИНА„, иако морам, да признаам дека спотот е сосема во ред.... |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Искрено мислам дека спотот не е воопшто комерцијален или подобро кажано ne e кич... Изменето од kultuzin - 29.Декември.2008 во 12:55 |
||
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МОЖЕШЕ ПОДОБРО
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...на виртуелниов свет мислев Кали...мислам дека за тоа ме прашуваш... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...спотот не е комерцијален, тоа апсолутно се сложувам со тебе, но не прифакам дека спотот е кич...кич сигурно не е, но не е добар... Зошто мислиш дека е кич? |
||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas mislam kakov i da e,
podobro vakov nego nikakov. |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |